Ανάκληση Citroen C4 και C3 Pluriel

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2006 15:48

Στην ανάκληση αυτοκινήτων Citroen C4 και C3 Pluriel, προχώρησε η εταιρεία Citroen Ελλάς ΑΒΕΕ, γενική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Citroen στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η ανάκληση για το μοντέλο C4 αφορά 53 οχήματα στα οποία σε περίπτωση κακής τοποθέτησης του stop, υπάρχει πιθανότητα να μην είναι δυνατή η υπέρβαση της προγραμματισθείσας ταχύτητας όταν ο περιοριστής ταχύτητας είναι ενεργοποιημένος, ή στα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο να μην είναι δυνατή η ενεργοποίηση της λειτουργίας «kick down».

Η ανάκληση για το μοντέλο C3 Pluriel αφορά 1.227 οχήματα, στα οποία πρέπει να διορθωθεί η ενδεικνυόμενη στην ετικέτα της εμπρόσθιας αριστερής κολώνας (πόρτας οδηγού) πίεση του ελαστικού της ρεζέρβας. Αυτή η διόρθωση θα γίνει με την επικόλληση νέας ετικέτας, στην οποία θα αναγράφεται η σωστή πίεση των 4,2 bars, αντί της υπάρχουσας τιμής των 2,5 bars. Σημειώνεται, ότι η πίεση που από το εργοστάσιο έχει η ρεζέρβα είναι 4,2 bars.

Η εταιρεία Citroen Ελλάς ΑΒΕΕ θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Citroen σε όλη την Ελλάδα, για δωρεάν έλεγχο αν έχει μετατοπιστεί το stop γκαζιού από τη θέση του και σωστή επανατοποθέτηση αυτού για το μοντέλο C4 και επικόλληση νέας ετικέτας και έλεγχος πίεσης ελαστικού ρεζέρβας για το μοντέλο C3 Pluriel.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Citroen Ελλάς ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 3485500.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα