Χορηγοί στη Cisco Expo 2006 ΟΤΕ και Οtenet

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2006 16:01

Ο ΟΤΕ και η ΟΤΕΝΕΤ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζουν ως χορηγοί και συμμετέχουν στη διημερίδα Cisco Expo 2006, που διοργανώνεται στις 8 και 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental από την Cisco Systems.

Οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρουν σε εταιρικούς και επιχειρησιακούς πελάτες. Συγκεκριμένα:

Ο OTE θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις (OTEbusiness) που περιλαμβάνουν το Conn-x Fast Internet Pack, την ολοκληρωμένη ευρυζωνική λύση που καλύπτει τις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το ADSL, οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας (OTEπιχειρώ) και τους ευκολομνημόνευτους αριθμούς Freephone και Onephone (π.χ. 800 800 ΧΧΧΧ). Επιπλέον, θα παρουσιαστούν σύγχρονες λύσεις για την παροχή ενοποιημένων υπηρεσιών δεδομένων, φωνής και εικόνας μέσω IP/VPN δικτύων και μισθωμένα κυκλώματα (voice & data) για εταιρίες που απαιτούν υψηλή ποιότητα και εγγυημένες ταχύτητες μετάδοσης.

Η ΟΤΕΝΕΤ θα παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις (ΟΤΕΝΕΤ Systems Integration Services) που είναι σχεδιασμένες ώστε να βοηθούν την επιχείρηση να βρίσκεται παντού, κάθε στιγμή, αξιόπιστα και αδιάλειπτα και αποτελούνται από ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών όπως ιδεατά ιδιωτικά δίκτυα μεταφοράς φωνής και δεδομένων (MPLS IP-VPN), ανάπτυξη Web εφαρμογών (Web Sites και Portals, Corporate Portals, Business Applications), υπηρεσίες Online Διαφήμισης (ΟΤΕΝΕΤ Online Διαφήμιση), φιλοξενία των συστημάτων και των εφαρμογών μίας επιχείρησης (ΟΤΕΝΕΤ Web Hosting & ΟΤΕΝΕΤ Co-location Services) καθώς και τη δημιουργία και λειτουργία εφεδρικών συστημάτων για περιπτώσεις βλαβών ή και καταστροφών (ΟΤΕΝΕΤ Disaster Recovery Services). Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που παρέχουν οι ευρυζωνικές υπηρεσίες και ειδικότερα τα πακέτα υπηρεσιών ΟΤΕΝΕΤ OnDSL Office.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Cisco Expo 2006, στελέχη και των δύο εταιρειών έχουν προσκληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους. Από πλευράς ΟΤΕ, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 11:00, κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών και Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ, κα Σούλα Έβανς με θέμα: «Το μέλλον της ευρυζωνικότητας», ενώ την ίδια μέρα στις 13:00 ο Διευθυντής Προϊόντων και Εφαρμογών, κ. Κώστας Σταμέλος θα αναπτύξει το θέμα: «Ευρυζωνικές εφαρμογές σε δίκτυα πολλαπλών σημείων».

Ομιλητές από την πλευρά της ΟΤΕΝΕΤ θα είναι ο Γενικός Δ/ντής Τεχνολογίας, Στρατηγικής & Ανάπτυξης κ. Ηλίας Δρακόπουλος, στο Keynote Presentation, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 11:15 με θέμα «Ψηφιακά δικτυωμένη οικονομία. Ποια είναι η επιρροή της; Ανάλυση των χαρακτηριστικών της και λύσεις στοχευμένες σε επιχειρήσεις» και η Διευθύντρια Επιχειρησιακών Λύσεων ΟΤΕΝΕΤ κα Χριστίνα Καρτσιώτου, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 13:45 με θέμα «"Outsourcing": Τα υπέρ και τα κατά για μια επιχείρηση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα