Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Titania Hotel

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 15:42
UPD:15:43

Του Λάμπρου Καραγεώργου
[email protected]

Ο Βρετανικός επενδυτικός όμιλος «London And Regional Properties» και η θυγατρική του εταιρεία «L + R Hotels» ανακοίνωσαν και επισήμως την εξαγορά του Titania Hotel στην Αθήνα.

Η L + R Hotels γνωστοποίησε την επέκτασή της στην Ελλάδα με την απόκτηση του Τιτάνια, μετά το Amathus Hotels Rhodes στη Ρόδο μια εξαγορά που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2017. Όπως είχε γράψει η «Ν» τo ξενοδοχείο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου ανήκε στην οικογένεια Μαλάμου και στη ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού». Επικεφαλής του βρετανικού ομίλου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι ο Νίκος Κωνσταντινίδης που το τελευταίο διάστημα φέρεται να πραγματοποιεί αλλεπάλληλες επαφές τόσο με κορυφαία στελέχη της αγοράς ακινήτων όσο και με ελληνικές τράπεζες.

Το ξενοδοχείο Titania Hotel Athens, αναφέρει η ιστοσελίδα της «L + R Hotels», σας προσκαλεί να ρίξετε μια ματιά στην Αρχαία Ελλάδα καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με θέα στην Ακρόπολη, με αρχαία αξιοθέατα όπως ο ναός του Παρθενώνα, διατηρημένα γλυπτά και άλλα, που χρονολογούνται από τον 5ο αιώνα π.Χ. Το Titania Hotel προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων από τις εγκαταστάσεις συνεδρίων και εκδηλώσεων μέχρι δείπνο κάτω από τα αστέρια, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματικό ταξίδι αλλά και οικογενειακές διακοπές ή ένα πολυαναμενόμενο μήνα του μέλιτος, προσθέτει η «L + R Hotels» στην ιστοσελίδα της. Επιπλέον η βρετανική αλυσίδα προτρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να συνδυάσουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο Titania στην Αθήνα με το ξενοδοχείο Amathus Beach στη Ρόδο για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την παραμονή τους στην Ελλάδα!

Η «L+R Hotels» ελέγχει και διαχειρίζεται ένα ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο από 17.000 δωμάτια στο Ηνωμένο Βασίλειο την υπόλοιπη Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Καραϊβική.

H εξαγορά του παραδοσιακού αθηναϊκού ξενοδοχείου από τον βρετανικό όμιλο συνιστά σε κάθε περίπτωση μία «ψήφο εμπιστοσύνης» στις προοπτικές του τουρισμού και ειδικότερα του ξενοδοχειακού κλάδου στην πρωτεύουσα και γενικότερα στη χώρα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα