Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2006 10:13
UPD:11:45

Fortius Finance: «Η περαιτέρω αύξηση της συμμετοχής των ξένων επενδυτών στο ΧΑ βάσει των στοιχείων του ΚΑΑ του Ιανουαρίου, πιστοποιεί την ψήφο εμπιστοσύνης προς ένα σημαντικό αριθμό εισηγμένων και των προοπτικών τους, πριν από τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του έτους. Η χθεσινή ανάκαμψη της Wall Street αυξάνει τις πιθανότητες για βελτίωση του κλίματος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα, με την πορεία του ΧΑ να εξαρτάται από τη διατήρηση ή μη του αγοραστικού ενδιαφέροντος για τις δεικτοβαρείς μετοχές».

Euroxx: «Κέρδη και πάλι κατέγραψε ο γενικός δείκτης τιμών τις Σοφοκλέους κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα… Στην παρούσα χρονική στιγμή ενδιαφέρον έχουν τα αποτελέσματα των εταιρειών και οι επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό στίβο ώστε να είμαστε σε θέση να επιλέξουμε τίτλους ή να ρευστοποιήσουμε θέσεις όπου αυτό χρειάζεται».

Sarros Χρηματιστηριακή: «Η ελληνική αγορά ακολουθεί δική της πορεία και δημιουργεί καθημερινά νέα υψηλά. Πρωταγωνιστές της χτεσινής ανόδου μετοχές όπως της Εθνικής τράπεζας, της Eurobank και της Ελληνικής Τεχνοδομικής. Οι ανακοινώσεις-προτάσεις-αναβαθμίσεις από ξένους χρηματοοικονομικούς οίκους βοηθούν τα μέγιστα στην ανοδική πορεία. Για σήμερα αναμένουμε συνέχεια της θετικής πορείας επισημαίνοντας όμως ότι πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα θεμελιώδη στοιχεία των εταιρειών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα