Θετικό κλίμα στη Σοφοκλέους

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2006 11:53

Ανοδικά κινείται από την αρχή της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου, όπως και οι υπόλοιποι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Ευρώπη.

«Η περαιτέρω αύξηση της συμμετοχής των ξένων επενδυτών στο ΧΑ βάσει των στοιχείων του ΚΑΑ του Ιανουαρίου, πιστοποιεί την ψήφο εμπιστοσύνης προς ένα σημαντικό αριθμό εισηγμένων και των προοπτικών τους, πριν από τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του έτους», αναφέρει η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.

«Η χθεσινή ανάκαμψη της Wall Street αυξάνει τις πιθανότητες για βελτίωση του κλίματος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα, με την πορεία του ΧΑ να εξαρτάται από τη διατήρηση ή μη του αγοραστικού ενδιαφέροντος για τις δεικτοβαρείς μετοχές».

Αυτή την ώρα (11:36), ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,49% έχοντας φθάσει τις 4.138,35 μονάδες.

Ο τζίρος ανέρχεται σε 13,5 εκατ. ευρώ.

Οι μετοχές της EFG Eurobank, της Intracom, των ΕΛΠΕ, της Εμπορικής Τράπεζας, της Βιοχάλκο και της ΑΤΕbank σημειώνουν άνοδο μεγαλύτερη του 1%.

Η Coca – Cola 3E ενισχύεται οριακά κατά 0,16%. Η εν λόγω εταιρεία ανακοίνωσε ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις για πιθανή συνεργασία με την Κων. Καρδασιλάρης ΑΕΒΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/09/1151262.htm .

Τέλος, άνοδο 0,31% σημειώνει ο ΟΠΑΠ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα συμπεριλάβει προβλέψεις για τα Οσκαρ στο «Πάμε Στοίχημα» http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/09/1151244.htm .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα