Intralot: Παρουσίαση νέας σειράς προϊόντων

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2006 15:48

Τη νέα σειρά προϊόντων «GameWareX» παρουσίασε σήμερα η Intralot σε κεντρικό ξενοδοχείο. Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για λύσεις που εξασφαλίζουν τον εκσυγχρονισμό των οργανισμών τυχερών παιχνιδιών και τους επιτρέπουν να αξιοποιήσουν τα νέα δεδομένα επιχειρηματικής πρακτικής (Internet, τηλεπικοινωνίες), ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να αδράξουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται από τη σύγκλιση των κλάδων των τυχερών παιχνιδιών και της ψυχαγωγίας.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος. Αναφερόμενος στο μέλλον και τις προοπτικές, αλλά και τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τυχερών παιχνιδιών, ο κ. Αντωνόπουλος είπε : «Η ταχύτατη ανάπτυξη των νέων ευρυζωνικών τεχνολογιών και η επερχόμενη σύγκλιση του gaming με το entertainment (του παιχνιδιού & της ψυχαγωγίας) επιφέρουν σημαντικές αλλαγές τόσο στην ανάπτυξη παιχνιδιών, όσο και στα σημεία πώλησης. Η επερχόμενη αυτή σύγκλιση δημιουργεί ένα νέο συνοριακό κλάδο, το «ENTERGAMING».

Τόνισε ακόμη την ανάγκη προσέλκυσης νέων παιχτών, αλλά και τις επενδύσεις σε τεχνολογία για την ανάπτυξη περιεχομένου (content), ώστε να διατηρήσει ο κλάδος μας τη δυναμική εξέλιξής του.

Τέλος, αναφορικά με την πορεία της Intralot και την εστίασή της στο χώρο της ψηφιακής ψυχαγωγίας, της ηλεκτρονικής διασκέδασης, του ENTERGAMING, ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Η δυναμική του νέου αυτού συνοριακού κλάδου σε συνδυασμό με την εμπειρία, τεχνογνωσία και υποδομή, που ήδη διαθέτουμε στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, εδραιώνει την διαφοροποίηση μας από τον σημερινό ανταγωνισμό και μας καθιστά πρωτοπόρους στην διεθνή αγορά του άμεσου μέλλοντος».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης η καινοτόμος πλατφόρμα B-On, η οποία δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι οποιαδήποτε ώρα σε οποιοδήποτε χώρο με το κινητό τηλέφωνο, το internet, και την ψηφιακή τηλεόραση. Το B-On υλοποιεί ένα πλήθος χαρακτηριστικών που πλαισιώνουν τα παιχνίδια, όπως την υποστήριξη της ηλεκτρονικής παρέας, την ηλεκτρονική επικοινωνία (chatting) και τη διοργάνωση διαγωνισμών & πρωταθλημάτων (όπως τουρνουά ράλι, τουρνουά πόκερ κλπ).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα