Ηλεκτρονικές δημοπρασίες οχημάτων της EuroLease μέσω cosmoONE

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2006 16:16

Την έναρξη συνεργασίας ανακοίνωσαν η EuroLease Fleet Services AE, μέλος του Ομίλου εταιριών Inchape Holding Α.Ε. και η cosmoONE Hellas Marketsite Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιριών ΟΤΕ.

Στόχος της είναι η πώληση οχημάτων, που προέρχονται από υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης (operating leasing), μέσω της υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών της cosmoONE.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνίσταται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για το σχεδιασμό των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών, την επικοινωνία, εκπαίδευση και ενημέρωση των συμμετεχόντων-εμπόρων, τη διενέργεια και τεχνική υποστήριξη των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών από την cosmoONE.

Η cosmoONE έχει ήδη υλοποιήσει αντίστοιχες δημοπρασίες με τη συμμετοχή 112 εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτων και ευελπιστεί ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί μέσω της συνεργασίας με την EuroLease. Επισημαίνεται ότι η EuroLease είναι η δεύτερη επιχείρηση του κλάδου λειτουργικών μισθώσεων που επιλέγει τις υπηρεσίες της cosmoONE για την πώληση οχημάτων αφού, έχουν ήδη υλοποιηθεί με επιτυχία αντίστοιχες ηλεκτρονικές δημοπρασίες, ολλανδικού και αγγλικού τύπου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα