Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2006 16:16

Ηλεκτρονικές δημοπρασίες οχημάτων της EuroLease μέσω cosmoONE

Την έναρξη συνεργασίας ανακοίνωσαν η EuroLease Fleet Services AE, μέλος του Ομίλου εταιριών Inchape Holding Α.Ε. και η cosmoONE Hellas Marketsite Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιριών ΟΤΕ.

Στόχος της είναι η πώληση οχημάτων, που προέρχονται από υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης (operating leasing), μέσω της υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών της cosmoONE.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνίσταται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για το σχεδιασμό των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών, την επικοινωνία, εκπαίδευση και ενημέρωση των συμμετεχόντων-εμπόρων, τη διενέργεια και τεχνική υποστήριξη των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών από την cosmoONE.

Η cosmoONE έχει ήδη υλοποιήσει αντίστοιχες δημοπρασίες με τη συμμετοχή 112 εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτων και ευελπιστεί ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί μέσω της συνεργασίας με την EuroLease. Επισημαίνεται ότι η EuroLease είναι η δεύτερη επιχείρηση του κλάδου λειτουργικών μισθώσεων που επιλέγει τις υπηρεσίες της cosmoONE για την πώληση οχημάτων αφού, έχουν ήδη υλοποιηθεί με επιτυχία αντίστοιχες ηλεκτρονικές δημοπρασίες, ολλανδικού και αγγλικού τύπου.