Εντατικούς ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα ζητεί ο Γ. Αλογοσκούφης

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2006 13:24

Την εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου στα πετρελαιοειδή προϊόντα και την περιστολή της φοροδιαφυγής που συντελείται στο χώρο των νυχτερινών κέντρων ζήτησε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών. Στην τελετή του αγιασμού προέστη ο αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος.

Ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν θα ανεχθεί κρούσματα κατάχρησης εξουσίας από τους ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στους ελέγχους στα πετρελαιοειδή προϊόντα και στα νυχτερινά κέντρα.

Αναφερόμενος ειδικότερα στα νυχτερινά κέντρα, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι στο χώρο αυτό δεν συντελείται μόνο οικονομικό έγκλημα αλλά και κοινωνικό έγκλημα που πρέπει να παταχθεί.

Ο κ. Χριστόδουλος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός προσβλέπει με μεγάλη προσδοκία στη νέα υπηρεσία η οποία καλείται να ξεπεράσει τα λάθη του παρελθόντος. Οι πολίτες, τόνισε ο αρχιεπίσκοπος, έχουν πολλά παράπονα από την υπηρεσία. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει φορολογική δικαιοσύνη, ότι ελέγχονται μόνο τα μικρά εισοδήματα, ότι δεν υπάρχουν αδιάφθοροι.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα