«Το νέο τοπίο στην ταχυδρομική αγορά»

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2006 10:30

Η ποιότητα αποτελεί το κυρίαρχο κριτήριο επιλογής των χρηστών ταχυδρομικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), κ. Θοδωρή Δραβίλλα, ο οποίος παρέθεσε ομιλία στο Συνέδριο του ΕΛΤΑ με θέμα «Το Νέο Τοπίο στην Ταχυδρομική Αγορά», που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2006.

Ο κ. Θ. Δραβίλλας τόνισε ότι ειδικότερα η Καθολική Υπηρεσία στο χώρο των Ταχυδρομείων είναι συνυφασμένη με την έννοια της Ποιότητας, γεγονός που πρέπει να συνεκτιμήσει ο Φορέας Παροχής Καθολικής Υπηρεσίας για τον υπολογισμό του «κόστους ποιότητας» ώστε στη συνέχεια να προσδιορίσει την κατάλληλη τιμή για το χρήστη.

Επίσης, σημείωσε ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις που διεξάγει η ΕΕΤΤ τα τελευταία χρόνια, ο μέσος χρόνος επίδοσης αλληλογραφίας Α’ προτεραιότητας εσωτερικού του ΕΛΤΑ μειώνεται σταδιακά, αλλά υπάρχει σημαντικό περιθώριο βελτίωσης για να προσεγγίσει τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Κάλεσε, δε, όλους τους φορείς του Ταχυδρομικού Τομέα να θέσουν πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας για τα προσεχή χρόνια, επιδιώκοντας παράλληλα την αύξηση του συνολικού μεγέθους της αγοράς, προκειμένου να σταθούν με αξιώσεις στο πεδίο μιας αγοράς που σταδιακά κινείται προς την απελευθέρωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα