Παρατείνεται για 48 ώρες η απεργία των ναυτικών

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2006 13:31
UPD:16:27

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ για ακόμη 48 ώρες η πανελλαδική απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), όπως αποφασίστηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησής της. Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΝΟ αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας κατέληξε σε αυτήν την απόφαση διαπιστώνοντας ότι τόσο η χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας όσο και η από 16/2/2006 επιστολή του http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/17/1155384.htm

, δεν έδωσε καμία ουσιαστική και συγκεκριμένη δέσμευση για την επίλυση των δίκαιων και ώριμων αιτημάτων των ναυτικών.

Αντίθετα, με αόριστες, ασαφείς, γενικόλογες διατυπώσεις, παραπέμπεται και πάλι στο μέλλον η επίλυση των φλεγόντων προβλημάτων μας, χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και συγκεκριμένες λύσεις.

Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις η Διοίκηση κατέληξε στην αυτονόητη απόφαση να συνεχίσει την απεργιακή κινητοποίηση μέχρι την ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων.

Έτσι η απεργία μας συνεχίζεται πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων μέχρι τις 06.00 ώρας της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2006 και με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης.

Η Ομοσπονδία ζητάει για μια ακόμη φορά την κατανόηση των φίλων επιβατών για την ταλαιπωρία που υφίστανται, για την οποία, όμως, οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι Έλληνες ναυτεργάτες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα