Hang Lung Properties: Στα 208 εκατ. δολ. τα κέρδη

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2006 08:57

ΑΥΞΗΣΗ 1% σημείωσαν το πρώτο εξάμηνο της χρήσης τα καθαρά κέρδη της Hang Lung Properties Ltd., της τέταρτης μεγαλύτερης εταιρείας κτιρίων του Χονγκ Κονγκ, από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας, καθώς επανεκτίμησε τα κέρδη του real estate και των ενοικιάσεων, τα οποία αυξήθηκαν.

Τα κέρδη, εξαιρουμένων των μειονοτήτων, αυξήθηκαν στο 1,62 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ (208 εκατ. δολ. ΗΠΑ) ή 43,6 σεντς του δολ. του Χονγκ Κονγκ ανά μετοχή, το εξάμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, από 1,6 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ ή 47,6 σεντς ανά μετοχή, πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, προς το Χρηματιστήριο. Πέντε οικονομικοί αναλυτές που ρωτήθηκαν από το Bloomberg News, προέβλεπαν ότι τα κέρδη της θα ανέλθουν σε 1 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ.

Οι πωλήσεις υποχώρησαν στα 2,3 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ, από 5,1 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ (αναθεωρημένα στοιχεία). Η εταιρεία είπε ότι θα διανείμει μέρισμα για το πρώτο εξάμηνο της χρήσης 13 σεντς του δολ. Χονγκ Κονγκ ανά μετοχή, αμετάβλητο από το προηγούμενο έτος.

Η Hang Lung Group Ltd., η μεγαλύτερης μέτοχος της Hang Lung Properties, εμφάνισε κέρδη 1,1 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ ή 81,5 σεντς ανά μετοχή, σε πωλήσεις ύψους 2,55 δισ. δολ. Χονγκ Κονγκ. Θα καταβάλει προσωρινό μέρισμα 14,5 σεντς του δολ. του Χονγκ Κονγκ ανά μετοχή.

Σήμερα οι μετοχές της Hang Lung Properties κατά το μέσον της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου στο Χονγκ Κονγκ, σημείωναν απώλειες 3,9%, φθάνοντας στα 13,75 δολ. Χονγκ Κονγκ η μία, πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα