Σύνοδος υπουργών Οικονομίας των χωρών-μελών της Συνεργασίας Ν.Α. Ευρώπης

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2006 17:45
UPD:17:52

Στη Σύνοδο των υπουργών Οικονομίας των χωρών που μετέχουν στη Διαδικασία Συνεργασίας της Ν.Α. Ευρώπης, θα προεδρεύσει αύριο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.

Η Σύνοδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental, έχει ως αντικείμενο τις οικονομικές προοπτικές της Ν.Α. Ευρώπης.

Μετά το πέρας των εργασιών, στις 14:00, ο υπουργός θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, στο χώρο του ξενοδοχείου, τα αποτελέσματα της Συνόδου.

Η Ελλάδα έχει την τρέχουσα περίοδο την προεδρία της Διαδικασίας Συνεργασίας της Ν.Α. Ευρώπης. Στη Σύνοδο θα μετέχουν οι Υπουργοί Οικονομίας από δέκα χώρες της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι της Αυστριακής Προεδρίας της Ε.Ε. και του Γραφείου Ειδικού Συντονιστή για το Συμβούλιο Σταθερότητας στη Ν.Α. Ευρώπη.

Οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην αυριανή συνάντηση είναι, πέραν της Ελλάδας, οι εξής: Αλβανία, Βουλγαρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Τουρκία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Σερβία και Μαυροβούνιο, Κροατία και Μολδαβία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα