Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εκποιήσεις μετοχών

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2006 10:22
UPD:10:46

Α. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την απόφαση 2/637/17.2.2006 της Εκτελεστικής της Επιτροπής αποφασίζει ομόφωνα:

1. Τη χορήγηση άδειας για την εκποίηση 982.080 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας ΕΡΓΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, κυριότητας της εταιρείας με την επωνυμία VILLARS INVESTMENTS LTD, Ν. Ζηλανδίας.

2. Το διορισμό της εταιρείας FORTIUS FINANCE Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.

3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Λειτουργίας και Υποστήριξης Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 9 Μαρτίου 2006, ημέρα Πέμπτη, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28/15.2.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

4. Η παρούσα Απόφαση να επιδοθεί με μέριμνα της επισπεύδουσας στην καθ' ης η εκποίηση εταιρεία.

5. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Β. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την απόφαση 3/637/17.2.2006 της Εκτελεστικής της Επιτροπής αποφασίζει ομόφωνα:

1. Το διορισμό της εταιρείας AXON ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕ ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης 660 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και 130 κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας με την επωνυμία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, κυριότητας Γεωργίου Σταυρή, κατοίκου Λευκωσίας, Κύπρου.

2. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο Τμήμα Λειτουργίας και Υποστήριξης Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 9 Μαρτίου 2006, ημέρα Πέμπτη, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28/15.2.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

3. Η παρούσα Απόφαση να επιδοθεί με μέριμνα της επισπεύδουσας στον καθ' ου η εκποίηση.

4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών για το αποτέλεσμα της εκποίησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα