Στηρίζοντας τις τουριστικές επιχειρήσεις

Sponsored Content
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 10:05
UPD:10:06

Με το… δεξί ξεκίνησε και η εφετινή τουριστική περίοδος στη χώρα μας, ενώ ακόμη μεγαλύτερες είναι οι προσδοκίες για την εξέλιξή της, καθώς τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός καταρρίπτει το ένα θετικό ρεκόρ μετά το άλλο. Το μείγμα των ξένων τουριστών δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις φέτος, αν και ο κλάδος κάνει άνοιγμα στις διεθνείς αγορές, προκειμένου να διευρύνει την δεξαμενή εισερχόμενου τουρισμού. Οι Γερμανοί θα είναι και φέτος αυτοί που θα επιμείνουν πρώτοι… γαλανόλευκα το καλοκαίρι, με τους Ιταλούς να έπονται, σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Αύξηση της δυναμικότητας σε κλίνες, βελτίωση υποδομών και παρεχόμενων υπηρεσιών, αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων για την προβολή του τουριστικού προϊόντος είναι μερικές από τις στρατηγικές επιλογές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά για να αναπτυχθούν περαιτέρω και να αποκτήσουν ισχυρότερο στίγμα.

Αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης και εξωστρέφειας στηρίζει η Alpha Bank εδώ και τέσσερα χρόνια, με το Πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα». Με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών των μικρών επιχειρήσεων του κλάδου κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, το ανανεωμένο «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» παρέχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, επιβραβεύοντας παράλληλα τις εταιρείες για τη συνεργασία τους με την Τράπεζα μέσα από το πρόγραμμα Bonus.

Το Πρόγραμμα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της τουριστικής επιχειρηματικότητας προσφέροντας:

  • Ευελιξία στη διαχείριση και ολοκλήρωση των καθημερινών συναλλαγών, με σύγχρονες προϊοντικές και ψηφιακές λύσεις. Ο έλεγχος των οικονομικών της επιχείρησης, η αυτοματοποίηση των επαναλαμβανόμενων πληρωμών της, η μισθοδοσία του προσωπικού και η διενέργεια συναλλαγών με κάρτες γίνεται εύκολα και ευέλικτα σε ένα προηγμένο περιβάλλον ασφάλειας με την αξιοπιστία της Alpha Bank («Alpha Έξυπνη Διαχείριση», «My Alpha POS», «Μy Alpha Web για Επιχειρήσεις», «Alpha Mass Payments», «Alpha Μισθοδοσία»). Επιπλέον, η επιβράβευση μέσω του Προγράμματος Bonus είναι γεγονός και για την επιχείρηση!
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους, τόσο για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων (Δράσεις «ΕΣΠΑ 2014-2020»), όσο και για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων ρευστότητας ενόψει της τουριστικής περιόδου («My Alpha POS Credit Line», «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση ΤΕΠΙΧ ΙΙ» , «COSME», «Innovfin»). Επιπρόσθετα, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα για την ασφαλή και γρήγορη διενέργεια εισαγωγών, με   προνομιακή τιμολόγηση για τα μέλη της Υπηρεσίας «Alpha Bank Gold Business Banking».
  • Υψηλές αποδόσεις στη διαχείριση ταμειακών διαθεσίμων, μέσω μιας ευρείας γκάμας προθεσμιακών καταθέσεων.
  • Σύγχρονα Ασφαλιστικά Προγράμματα και υψηλής ποιότητας ιατρικές παροχές με εκπτώσεις για τον επιχειρηματία, τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους («Προσωπικό Ατύχημα» για Επιχειρηματίες και Εργαζομένους, «Αστική Ευθύνη» για Μικρές Επιχειρήσεις, «Alpha Υγεία για Όλους Classic» για Εργαζομένους Επιχειρήσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα Κατάστημα της Alpha Bank, ώστε, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό, να διαμορφώσουν το «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» στα μέτρα της επιχείρησής τους, αλλά και να ενημερωθούν για τα προνόμια και το πρόγραμμα επιβράβευσης. Η προθεσμία για ένταξη στο Πρόγραμμα λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Τράπεζας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα