ΟΠΑΠ: Τον Απρίλιο η εισαγωγή ελληνικών αγώνων στο «Στοίχημα»

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2006 09:38

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται η εισαγωγή ελληνικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα», σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Βασίλη Νειάδα.

«Η εισαγωγή των ελληνικών αθλητικών γεγονότων αναμένεται στις αρχές Απριλίου», δήλωσε ο κ. Νειάδας σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters.

Το «Στοίχημα», το οποίο αντιστοιχεί στο 40% περίπου των πωλήσεων του ΟΠΑΠ, προσφέρει τώρα στοιχήματα μόνο σε ξένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο κ. Νειάδας είπε ακόμη ότι ο ΟΠΑΠ ίσως εισαγάγει το νέο παιχνίδι Bingo Lotto τον Οκτώβριο, σε μία προσπάθεια να κερδίσει νέους παίκτες. «Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τους κανόνες του παιχνιδιού και το προσαρμόζουμε τώρα σε τηλεοπτικό show», είπε.

Σε μία προσπάθεια να μειώσει τα κόστη, ο ΟΠΑΠ θα προκηρύξει διαγωνισμό τον επόμενο μήνα για την επιλογή συμβούλου, ώστε να αναλάβει ο ίδιος ο οργανισμός την διαχείριση κινδύνου στο Στοίχημα. Η εταιρεία παροχής συστημάτων τυχερών παιχνιδιών Intralot διαχειρίζεται το παιχνίδι σήμερα, αλλά η σύμβασή της λήγει στις αρχές του 2007.

«Η προσδοκία μας είναι ότι θα έχουμε τον σύμβουλό μας το καλοκαίρι», τόνισε ο κ. Νειάδας.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα