Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2006 10:07
UPD:10:48

Εγνατία Χρηματιστηριακή: «Η εκτίμησή μας είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της διόρθωσης έχει ολοκληρωθεί, καθώς φάνηκε από την συμπεριφορά της αγοράς την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, δεν μπορούν να αποκλειστούν ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα, καθώς οι διακυμάνσεις αναμένεται να διατηρηθούν σχετικά έντονες».

Euroxx Securities: «Με κέρδη την περασμένη Παρασκευή ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους, με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα. Στις διεθνείς αγορές επικράτησαν ανοδικές τάσεις για το σύνολο των κυριοτέρων χρηματιστηριακών δεικτών, με εξαίρεση τον Hang Seng ο οποίος υποχώρησε ελαφρά. Για το προσεχές διάστημα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. θα κινηθεί σταθεροποιητικά, παρουσιάζοντας πλευρική κίνηση στα τρέχοντα επίπεδα τιμών».

Praxis Securities: «H κόπωση των πιέσεων κατά τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, σε συνδυασμό με την έλλειψη σημαντικής ειδησεογραφίας από το μικροοικονομικό περιβάλλον, ενδέχεται να οδηγήσουν της εγχώρια αγορά στην παρουσίαση τάσεων συσσώρευσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση».

Aspis Securities: «Οι αµερικανικές µετοχές κινήθηκαν ανοδικά την Παρασκευή, καθώς τα στοιχεία για την αύξηση των θέσεων εργασίας θεωρήθηκαν ικανοποιητικά από την αγορά. Τα ευρωπαϊκά χρηµατιστήρια αναµένεται να κινηθούν ανοδικά σήµερα, και παρόµοια εικόνα θεωρούµε ότι θα παρουσιάσει και η εγχώρια αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα