Στις 15 Μαρτίου το SAP Business Forum 2006

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2006 09:36
UPD:05/07/2012 14:49

ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005, ανοίγει τις πύλες του το SAP Business Forum 2006, το ετήσιο συνέδριο επιχειρησιακής τεχνολογίας που διοργανώνει η SAP και οι συνεργάτες της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με χορηγό επικοινωνίας τη Ναυτεμπορική.

Το συνέδριο, που απευθύνεται σε κορυφαία στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση των τρόπων με τους οποίους οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να υποστηρίξουν την πορεία διαρκούς ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων, μελετώντας αντίστοιχες περιπτώσεις από τη διεθνή και την ελληνική αγορά. Στο επίκεντρο των εργασιών του φετινού συνεδρίου θα είναι η δυνατότητα άμεσης προσαρμογής των επιχειρηματικών στρατηγικών και με στόχο τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, ιδιαίτερα για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Χρήστος Τριζόγλου, διευθύνων σύμβουλος της SAP, ο οποίος θα παρουσιάσει τις βασικές κατευθύνσεις της στρατηγικής που αναπτύσσει η εταιρεία στην ελληνική αγορά, απαντώντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές -και ειδικότερα οι αναπτυσσόμενες- επιχειρήσεις.

SAP ERP Baseline

Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστεί η νέα λύση SAP ERP Baseline, που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας βασικές τους λειτουργίες.

Με τη λύση SAP ERP Baseline, η οποία θα διατίθεται από τους πιστοποιημένους συνεργάτες της SAP, οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις αποκτούν ένα ισχυρό εργαλείο, που μέχρι σήμερα θεωρούνταν προνόμιο των μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Στόχος είναι η αναβάθμιση της οργάνωσης τους και η εγκατάσταση νέων, αποτελεσματικότερων και πιο διαφανών λειτουργιών, έχοντας ως οδηγό καινοτόμες και αποδεδειγμένες σε κάθε κλάδο τεχνολογίες.

Ομιλητές

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι η Isabell Jaeger, Head of Customer Advisory Office of New Product Innovation, SAP AG, η οποία θα μιλήσει για το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται σε ό,τι αφορά την πληροφορική και την ανάγκη ευθυγράμμισής της με την εταιρική στρατηγική.

Επιπλέον, η SAP έχει προσκαλέσει το γνωστό ορειβάτη, κατακτητή της κορυφής Εβερεστ, και καταξιωμένο ομιλητή Andres Delgado, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τις αξίες που μπορούν να βοηθήσουν άτομα και οργανισμούς στην προσπάθειά τους για την «κατάκτηση της κορυφής».

Παράλληλα, στις επιμέρους συνεδρίες που θα ακολουθήσουν, ο Darryl Owen, Vice President Retail & Wholesale, SAP AG θα μιλήσει για τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του λιανεμπορίου, παρουσιάζοντας περιπτώσεις αξιοποίησης σύγχρονων εφαρμογών λογισμικού από γνωστές εταιρείες, όπως Body Shop και Vroom & Dreesmann. Επιπλέον, ο Robert Boyer, EMEA Industry Principal, Consumer Goods and Life Sciences, SAP AG, θα μιλήσει για τις τάσεις που καταγράφονται στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων, δίνοντας έμφαση στις λύσεις για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM).

Υποστηρικτές

Το SAP Business Forum 2006 διοργανώνεται με τη συμμετοχή κορυφαίων συνεργατών της SAP, που υποστηρίζουν τις εργασίες του συνεδρίου ως χορηγοί, συμμετέχοντας παράλληλα με εξειδικευμένες εισηγήσεις και παρουσιάσεις.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εταιρείες DD Synergy, HP, Real Consulting, Intrasoft International, Lavisoft, LogicDis, Teka Systems, CA, Cognity, Elsop, Mobile Technology, Performance Technologies, Sun Microsystems και Unisystems. Χορηγός Γραμματείας του Συνεδρίου είναι η εταιρεία Netwave και χορηγοί Επικοινωνίας, εκτός από τη Ναυτεμπορική, ο εκδοτικός όμιλος Direction, καθώς και τα περιοδικά PC Magazine, Ne.o Magazine, Αποθήκη και Μεταφορές, Logistics Management και τα ηλεκτρονικά newsletters Plant Management & Peoplematters. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ.

Η εταιρεία

Η SAP αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού, στον κόσμο και την Ελλάδα. Σήμερα, περισσότεροι από 32.000 πελάτες σε 120 και πλέον χώρες λειτουργούν με λογισμικό της SAP®. - από εξειδικευμένες λύσεις για μικρές και μεσαίου μεγέθους εταιρίες έως σουίτες εφαρμογών για πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Οι εξειδικευμένες λύσεις της SAP υποστηρίζουν καίριες λειτουργίες οργανισμών, που δραστηριοποιούνται σε 25 διαφορετικούς κλάδους, όπως για παράδειγμα η τεχνολογία, ο κλάδος της υγείας, οι λιανικές πωλήσεις, η δημόσια διοίκηση και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα