INTRALOT: Νέα στελέχη ανέλαβαν καθήκοντα

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 20:18
UPD:20:22
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Φώτης Κωνσταντέλλος ανέλαβε από σήμερα καθήκοντα Group Chief Commercial Officer στην INTRALOT, ενώ ο Εδουάρδος Γκερέκος καθήκοντα Group Director of Human Resources, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο κ. Κωνσταντέλλος εντάχθηκε στην INTRALOT πριν από τέσσερα χρόνια, έχοντας υπό την ευθύνη του την εξέλιξη των προϊόντων της εταιρείας, την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και την επίβλεψη της Διεύθυνσης των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Ως Group Chief Commercial Officer θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και την ανάπτυξη του  προϊοντικού χαρτοφυλακίου της εταιρείας, το μάρκετινγκ, καθώς και την αναβάθμιση των λύσεων και πλατφορμών για τις λοταρίες.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της INTRALOT, ο κ. Κωνσταντέλλος ήταν Chief Commercial Officer στην Hellas Online, πάροχο τηλεπικοινωνιών, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια ως μηχανικός στην Αυστραλία. Έκτοτε, έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένων technical, operations, project management, καθώς και εμπορικής ανάπτυξης στους παρόχους τηλεπικοινωνιών Vodafone και Wind.

Από την πλευρά του, ο κ. Γκερέκος, ως Group Director of Human Resources της INTRALOT, αναλαμβάνει την οργανωτική εξέλιξη της εταιρείας, την αποτελεσματικότητα των εργασιακών μοντέλων της, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων, διασφαλίζοντας το εύρος των δεξιοτήτων  και την αφοσίωση του εργατικού δυναμικού.

Προηγουμένως, ο ίδιος εργάστηκε ως διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού για πάνω από 25 χρόνια στους κλάδους Τηλεπικοινωνιών, Φιλοξενίας, Ψυχαγωγίας και Λιανικής. Έχει υπηρετήσει και ως διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στις Hellas Online και Carrefour Marinopoulos, καθώς και ως διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στις Continent Hellas Ηypermarket και Club Mediterranee Hellas.

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992 με αντικείμενο τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, είναι διοργανώτριά τους σε 47 κράτη και πολιτείες του κόσμου, με ρυθμισμένη αγορά. Το 2018 είχε κύκλο εργασιών €0,9 δισ. και περίπου 5.200 εργαζομένους (3.000 εκ των οποίων στη μητρική και σε θυγατρικές εταιρείες και 2.200 σε συγγενείς).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα