Emporiki Bank: Hμερίδα για την τρίτη προκήρυξη του ΚΠΣ

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2006 16:49

Ημερίδα με θέμα «Ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών για την αξιοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Γ΄ ΚΠΣ, με την Emporiki Bank», διοργανώνει η Emporiki Bankτην Πέμπτη 16 Μαρτίου 2006 και ώρα 18:00 στο Royal Olympic Hotel (Αθ. Διάκου 28-34, Αθήνα).

Η παρουσίαση θα γίνει από στελέχη της τράπεζας και στόχο έχει να πληροφορήσει το επενδυτικό κοινό και τους φορείς της περιοχής, για τις δυνατότητες επιχορήγησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων των κλάδων «Μεταποίησης» και «Τουρισμού» και των νέων χρηματοδοτικών προϊόντων της Emporiki Bank.

Στην ημερίδα έχουν κληθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, εκπρόσωποι των τοπικών Επιμελητηριακών ενώσεων, καθώς και επιχειρηματικοί φορείς και άλλες τοπικές οργανώσεις της Περιφέρειας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, με το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει η Emporiki Βank στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εντάξουν επενδυτικά τους σχέδια στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΚΠΣ καινοτομεί, προσφέροντας ουσιαστικές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ελληνικής επικράτειας και την αύξηση της απασχόλησης σε κάθε Γεωγραφική Περιφέρεια.

Ειδικότερα παρέχονται δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι:

• Εξηγούν στους δυνητικούς επενδυτές, τις δυνατότητες που τους προσφέρει η 3η Προκήρυξη του Επιχειρησιακού προγράμματος του ΚΠΣ.

• Παρέχουν χρήσιμες οδηγίες και κατευθύνσεις για πως θα αξιοποιήσουν και τι πρέπει να κάνουν για να εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια, σύμφωνα με τα εξειδικευμένα Μέτρα που ισχύουν σε κάθε ΠΕΠ.

• Συμβουλεύουν για τα επενδυτικά τους σχέδια, μέσω του «Εργαλείου Προεπιλεξιμότητας» που έχει εγκατασταθεί σε όλα τα Καταστήματα της Τράπεζας. Επίσης:

• Παρέχει ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, που καλύπτουν τις ανάγκες της Μικρομεσαίας Επιχείρησης, σε όλα τα στάδια υλοποίησης των επενδυτικών της πρωτοβουλιών. Τα προϊόντα αυτά παρέχονται με προστασία από τις οποιεσδήποτε τυχόν διακυμάνσεις των επιτοκίων, επιλογής επιτοκίου και μεγάλης διάρκειας αποπληρωμής.

Ήδη στην Emporiki Bank λειτουργεί, ειδικό γραφείο εξυπηρέτησης, όπου μπορεί να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα