Να διώξει τους κηφήνες κάλεσε τον ΥΕΝ ο απερχόμενος αρχηγός Λ.Σ. Θ. Γκλεζάκος

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2006 14:05

Αιχμές κατά του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, άφησε ο απερχόμενος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Γκλεζάκος, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της Αρχηγίας του Λ.Σ.

Ο κ. Γκλεζάκος κάλεσε τον υπουργό να απομακρύνει τους κηφήνες –όπως χαρακτηριστικά είπε- που τον περιβάλλουν, και να διαλύσει το μηχανισμό παραδιοίκησης που λυμαίνεται το υπουργείο.

Στην ομιλία του ο απερχόμενος Αρχηγός Λ.Σ. ευχήθηκε στο διάδοχό του καλή τύχη στο δύσκολο, όπως επισήμανε, έργο του, ενώ του υπενθύμισε να στέκεται πάντα δίπλα στους κατώτερους στο βαθμό, συναδέλφους του.

Από την πλευρά του, ο νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Λ.Σ., Ηλίας Σιωνίδη, που επελέγη προχθές από το ΚΥΣΕΑ, στην ομιλία του τόνισε ότι θα συνεχίσει το έργο του απερχόμενου Αρχηγού, ενώ ευχαρίστησε για την επιλογή του και τον κ. Κεφαλογιάννη.

Εντός των ημερών θα συνεδριάσει το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να επιλέξει τους δύο νέους υπαρχηγούς, καθώς και το Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα