Δημόσιος διαγωνισμός για το Ηλεκτρονικό Περιουσιολόγιο

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006 21:00

Την προκήρυξη ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου "Υλοποίηση Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου", ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 7.798.963 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%) και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας».

Το έργο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αποσκοπεί στη δημιουργία μηχανισμού καταγραφής, διαχείρισης και παροχής ενημερωτικών πληροφοριών για τα δηλούμενα περιουσιακά δικαιώματα φυσικών και νομικών προσώπων (Περιουσιολόγιο).

Με το νέο σύστημα θα παρέχεται η δυνατότητα πληροφόρησης, δήλωσης μεταβολής στοιχείων ακινήτων, καθώς και έκδοσης των σχετικών πιστοποιητικών μέσω του Διαδικτύου σε 24ωρη βάση.

Ο διαγωνισμός πρόκειται να διενεργηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2006, ώρα 10:30, στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Θεσσαλονίκης και Χανδρή 1, Μοσχάτο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα