ΤΕΕ: Ημερίδα για τα δημόσια έργα

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2006 13:24

Ημερίδα για τα δημόσια έργα διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 12:00 (στο ξενοδοχείο Εσπέρια Παλλάς, Σταδίου 22).

Όπως επισημαίνει το ΤΕΕ, η ημερίδα είναι εξαιρετικά επίκαιρη με δεδομένο ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ εξετάζει ορισμένες βελτιώσεις, ενώ το υπουργείο Οικονομίας διαμορφώνει το πλαίσιο υλοποίησης του Δ΄ ΚΠΣ και ταυτόχρονα την υλοποίηση του νέου θεσμού των ΣΔΙΤ.

Ουσιαστικά πρόκειται για την 3η μετα-συνεδριακή Ημερίδα που αποφασίστηκε μετά το περσινό μεγάλο και επιτυχημένο συνέδριο για τα Δημόσια Έργα, με σκοπό να εξεταστούν τα συμπεράσματα και επιμέρους θέματα κάθε ενός από τα στάδια υλοποίησης των δημοσίων έργων, αλλά και να εξεταστούν οι συσχετίσεις εκείνων των σημείων, που θα μπορούσαν με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και μέτρα να βελτιώσουν συνολικά την παραγωγή δημοσίων έργων.

Στην Ημερίδα θα γίνει ευρύτατη συζήτηση αναφορικά με το υφιστάμενο (και μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις) νομοθετικό καθεστώς και τις προτάσεις για αλλαγές που θα βελτιώσουν την παραγωγή των δημοσίων έργων στη χώρα μας.

Στην Ημερίδα έχουν κληθεί και θα διατυπώσουν τις απόψεις - προτάσεις τους εκπρόσωποι από όλους τους φορείς του τεχνικού κόσμου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα