Fortis Bank: Επέκταση δραστηριοτήτων στην Ελλάδα

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2006 17:35

Την έναρξη των εργασιών της στον τομέα παροχής τραπεζικών υπηρεσιών σε μεγάλες και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις ανακοίνωσε η βελγο-ολλανδική τράπεζα Fortis Bank.

Στην ελληνική αγορά η τράπεζα δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακό τομέα τα τελευταία δεκα χρόνια. Από το τρέχον έτος αποφασίσθηκε η διεύρυνση της παρουσίας της στον ευρύτερο τραπεζικό τομέα στη Ελλάδα, παράλληλα με τη χρηματόδοτηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Fortis θα δώσει έμφαση στη χρηματοδότηση των μεγάλων και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων εκμεταλλευόμενη και την τεχνογνωσία που διαθέτει σε τομείς όπως η χρηματοδότηση επιχειρήσεων ενέργειας, τηλεπικοινωνιών καθώς και σε άλλους επιχειρηματικούς κλάδους.

Με αφορμή τη δημιουργία του νέου υποκαταστήματός της στην Αθήνα, η βελγο-ολλανδική τράπεζα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με προσκεκλημένους εκπροσώπους του επιχειρηματικού, οικονομικού κόσμου της χώρας μας, καθώς και τα βασικότερα στελέχη της από το δίκτυο των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα