MIG: Διάφορες εναλλακτικές στο τραπέζι για τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 11:13
UPD:11:16
EUROKINISSI

Διάφορες εναλλακτικές με στόχο των δανειακών υποχρεώσεών της επιβεβαιώνει ότι η εξετάζει η MIG, διευκρινίζοντας ότι μεταξύ αυτών είναι και η πώληση μετοχικών συμμετοχών της σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Επισημαίνει, ωστόσο, στον απόηχο σχετικών δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας, πως δεν σκοπεύει να σχολιάζει κάθε πληροφορία, που δημοσιεύεται, αλλά θα ενημερώνει με επίσημες ανακοινώσεις το επενδυτικό κοινό, μόνο εόσον υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα ή καταστάσεις. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας

«Με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με την διάθεση συμμετοχών της, η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η Εταιρεία») ανακοινώνει ότι εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε ενδιαφερόμενους επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον» .

Η Εταιρεία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Εταιρεία σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρείας».

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα