Συνάντηση Καραμανλή - Αλογοσκούφη για την πορεία των μεταρρυθμίσεων

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2006 13:48
UPD:13:49

Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, είχε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής.

Όπως είπε ο κ. Αλογοσκούφης με τον κ. Καραμανλή συζήτησε για την πορεία των μεταρρυθμίσεων, υπογραμμίζοντας ότι η πορεία της κυβέρνησης είναι σταθερή, οι μεταρρυθμίσεις υλοποιούνται κανονικά και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, ώστε να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την κοινωνική συνοχή.

Σε ό,τι αφορά την τροπολογία για το ασφαλιστικό των τραπεζών, ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο που ψήφισε πέρυσι για την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού των τραπεζών. «Κύριο μέλημά μας», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας, «είναι η Εμπορική και η Αγροτική», για να συμπληρώσει ότι ήδη το θέμα της Εμπορικής προχωρά, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα προχωρήσει και αυτό της Αγροτικής.

Όπως εξάλλου γνωστοποίησε ο υπουργός Οικονομίας, μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Δ. Σιούφα, εξετάζουν τη δυνατότητα να δοθούν φορολογικά κίνητρα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ώστε να μειωθεί η εξάρτηση από το πετρέλαιο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα