Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2006 17:15
UPD:17:51

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Eταιρίας, την 18/04/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, στην Αθήνα, Σταδίου 22, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών από τους υφιστάμενους μετόχους - προθεσμία άσκησης δικαιώματος προτίμησης - Τροποποίηση Καταστατικού. 2. Επικύρωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 3. Κωδικοποίηση Καταστατικού. 4. Λοιπές ανακοινώσεις. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μέτοχοι οφείλουν: · Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4, Αθήνα) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης. · Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4 Αθήνα) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης. · Εάν δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, να καταθέσουν τα αποθετήρια έγγραφα των μετοχών τους στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4 Αθήνα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης και εντός της αυτής προθεσμίας να προσκομίσουν και να καταθέσουν στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4 Αθήνα) τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης των αποθετηρίων εγγράφων των μετοχών και τα τυχόν έγγραφα -πληρεξούσια αντιπροσώπευσης.

JUMBO Α.Ε.Ε.

Εκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Eταιρίας, την 19/04/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας, Κύπρου 9 & Ύδρας, στο Μοσχάτο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των Euro 44.452.729,20, με κεφαλαιοποίηση των εξής αποθεματικών: α) του συνόλου των έκτακτων αποθεματικών ποσού Euro 41.033.060,66 και β) μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο ποσού Euro 3.419.668,54. Η ανωτέρω αύξηση θα πραγματοποιηθεί ως εξής: α) Κατά το ποσό των Euro 30.308.679,00, με αύξηση της ονομαστικής αξίας των υφισταμένων μετοχών της εταιρείας από Euro 0,80 σε Euro 1,40 ανά μετοχή και β) Κατά το υπόλοιπο ποσό των Euro 14.144.050,20, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το υποχρεωτικά κεφαλαιοποιούμενο ποσό Euro 624.535,78 έκτακτου ειδικού αποθεματικού από μη καταβληθέντα μερίσματα, με έκδοση 10.102.893 νέων μετοχών της εταιρείας, ονομαστικής αξίας Euro 1,40 η κάθε μια, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους δικαιούχους μετόχους της εταιρείας σε αναλογία δύο (2) νέες μετοχές για κάθε δέκα (10) παλαιές. Τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 παρ. Α' του Καταστατικού της εταιρείας και διατύπωση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 2. Μεταφορά της έδρας της εταιρείας από το Δήμο Γλυφάδας στο Δήμο Μοσχάτου Αττικής και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας. 3. Παράταση της διάρκειας της εταιρείας από τριάντα (30) σε εβδομήντα (70) έτη και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής. 4. Ανακοινώσεις και ενημέρωση των μετόχων. Όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Όσοι μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών, που κατέχουν, και να παραλάβουν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, υποχρεούνται να καταθέσουν μέχρι και την 13.04.2006 στο Ταμείο της εταιρείας στο Μοσχάτο Αττικής (οδός Κύπρου 9 & Ύδρας, Υπεύθυνη τμήματος μετόχων κ. Αικατερίνη Παπαευαγγέλου).

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Eκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Eταιρίας, την 19/04/2006, ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αναδιάρθρωση και εξυγίανση των Εταιρειών του Ομίλου Κλωστήρια Ναούσης ΑΕ. 2. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την επανεξέταση των υφισταμένων συμβάσεων, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης των λειτουργιών της Εταιρείας. 3. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Ν.2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. 5. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου. 6. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ. 210-5708000, fax: 210-5708035) τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το Kαταστατικό και το Nόμο καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΕΛΑ



Σχολιασμένα