Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Ευμετάβλητη» η εικόνα της αγοράς
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2006 10:44
UPD:11:25

Egnatia Finance: «Αναμένουμε έντονες διακυμάνσεις βραχυπρόθεσμα, με τον γενικό δείκτη να κινείται βασικά χωρίς κατεύθυνση, παίρνοντας κάποιες ενδείξεις από τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια».

Praxis Securities: «Παρά την θετική αντίδραση της αγοράς κατά την χθεσινή συνεδρίαση θεωρούμε ότι η γενική εικόνα εξακολουθεί να παραμένει ευμετάβλητη γεγονός που πιθανολογούμε ότι θα διατηρήσει τη μεταβλητότητα».

Emporiki Investment Bank: «Εκτιμούμε ότι ο γενικός δείκτης θα ξεκινήσει ανοδικά κατά την σημερινή συνεδρίαση υποκινούμενος κυρίως από την θετική εικόνα των ξένων αγορών με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται προς τη μεγάλη κεφαλαιοποίηση».

Euroxx: «Κέρδη κατέγραψε κατά την χθεσινή συνεδρίαση ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους, από τους επιμέρους δείκτες σημαντική άνοδο

σημείωσε ο FTSE-80. Ο τζίρος συναλλαγών κινήθηκε ικανοποιητικά. Στις διεθνείς αγορές επικράτησαν θετικές τάσεις για το σύνολο των κυριότερων δεικτών με εξαίρεση των Hang Seng, ο οποίος έκλεισε σε αρνητικό έδαφος. Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. θα παρουσιάσει συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα τιμών με επιλεγμένους τίτλους να αποκλίνουν του γενικότερου κλίματος».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα