Ελλατέξ: Ενέργειες για την άρση του καθεστώτος επιτήρησης

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006 10:54

Στην επιτάχυνση και προώθηση της διαδικασίας πολεοδομικής ρυθμίσεως της περιοχής Ελαιώνα, και ειδικότερα του τμήματος αυτής που περιλαμβάνεται στα όρια του Δήμου Αθηναίων, όπου ευρίσκεται η μεγάλη ακίνητη περιουσία του Ομίλου εταιρειών ΕΤΜΑ, έχει επικεντρώσει τις ενέργειές της η εταιρεία Ελλατέξ Συνθετικές Ινες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία, μετά μεγάλες καθυστερήσεις, βρίσκεται σήμερα στο στάδιο συντάξεως του σχετικού νομοθετικού ή κανονιστικού (Προεδρικού Διατάγματος) κειμένου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η υλοποίηση των προσπαθειών αυτών στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης της περιοχής και της κατασκευής βασικών έργων κοινωφελούς χαρακτήρα και υποδομών, θα επιτρέψει την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και θα δώσει τη δυνατότητα επίλυσης όλων των προβλημάτων που προκάλεσαν την ένταξή της στο καθεστώς της επιτηρήσεως.

Σημειώνεται ότι από τις 27/7/2004 οι μετοχές της Ελλατέξ βρίσκονται υπό το καθεστώς επιτηρήσεως, κατόπιν αποφάσεως του Χ.Α., λόγω διακοπής της λειτουργίας του κλάδου της βιομηχανικής εκμεταλλεύσεως.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα