Το νέο διοικητικό συμβούλιο του «Υγεία»

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2006 17:51

Κατόπιν παραιτήσεως των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών «Υγεία», η εταιρεία απέκτησε νέο δ.σ. που σχηματίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ανδρέας Βγενόπουλος

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Μαρουδής (ιατρός, νυν Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΜΗΤΕΡΑ).

Διευθύνων Σύμβουλος: Πασχάλης Μπουχώρης (τέως Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας με πολυετή θητεία στα θεραπευτήρια ΙΑΣΩ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ, ΛΗΤΩ κ.λ.π.).

Μέλος: Αρετή Σουβατζόγλου (Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της MARFIN F.G.).

Μέλος: Αναστάσιος Κυπριανίδης (Σύμβουλος Επιχειρήσεων).

Εκ των ανωτέρω μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μέλη είναι οι κ.κ. Χ. Μαρουδής και Α. Κυπριανίδης.

Ο τ. Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κ. Κ. Κιτσιώνας παραμένει Γενικός Διευθυντής της εταιρείας. Λόγω του περιορισμού του αριθμού των μελών του Δ.Σ. που εκ του καταστατικού είναι 5, τόσον ο κ. Κιτσιώνας όσον και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΓΕΙΑ κ. Βασίλης Σεϊτανίδης θα προταθούν ως μέλη του νέου Δ.Σ. της εταιρείας μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση που μεταξύ άλλων θα έχει σαν θέμα και την αύξηση των μελών του Δ.Σ., από 5 σε 11.

Ο νέος Πρόεδρος του ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αναμβάνω την Προεδρία του ΥΓΕΙΑ για να επιβλέψω προσωπικά την αναδιοργάνωση και την επέκταση του θεραπευτηρίου σύμφωνα με τις προσδοκίες των γιατρών του και με στόχο την παροχή υπηρεσιών ποιότητας σε ένα περιβάλλον υψηλής επιστημονικότητας, ηθικής και δεοντολογίας. Στις καταρχήν δεσμεύσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Υγεία περιλαμβάνονται:

- Η άμεση αναβάθμιση και ανεξαρτησία του Επιστημονικού Συμβουλίου των γιατρών του ΥΓΕΙΑ που θα θεσμοθετηθεί και καταστατικά,

- Η πλήρης αξιοποίηση της συνεργασίας με το HARVARD MEDICAL SCHOOL με τελικό στόχο την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους ασθενείς του θεραπευτηρίου και,

- Η ενίσχυση του χαρακτήρα του θεραπευτηρίου σε "θεραπευτήριο γιατρών" (doctors' hospital) μεταξύ άλλων και με την δυνατότητα, μέσα από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, και της μετοχικής τους συμμετοχής."



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα