Microsoft: Περισσότερα παιχνίδια για το Xbox 360 στην Ιαπωνία

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2006 09:57

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ παιχνίδια, στα υπάρχοντα 25 που έχει το Xbox 360, θα διαθέσει η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών στον κόσμο, Microsoft Corp. στην Ιαπωνία, κάτι, το οποίο ενδέχεται να τη βοηθήσει να εκμεταλλευθεί την καθυστέρηση της πώλησης του PlayStation 3 της Sony Corp.

O αριθμός των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμα το επόμενο έτος θα είναι διπλάσιος, ανέφερε ο Takashi Sensui, 41 ετών, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο μήνα τη θέση του επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft Japan.

Στις 21 Μαρτίου η Microsoft είχε πει ότι θα αυξήσει τις εξαγωγές του Xbox 360, με στόχο να προσελκύσει περισσότερο κόσμο πριν από την πώληση του PlayStation 3, της Sony, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών στον κόσμο, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο. Η Sony, της οποίας οι πωλήσεις του PS2, υπερέβησαν τις αντίστοιχες του Xbox, είπε τον περασμένο μήνα ότι θα καθυστερήσει την πώληση του PS3 το οποίο δεν θα διατεθεί το καλοκαίρι, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει στις 27 Απριλίου ένα μοντέλο του Xbox 360, που θα σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Το μοντέλο «Blue Limited Edition» θα έχει μπλε πρόσοψη, για να ταιριάζει στα χρώματα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας. Επίσης θα φέρει το σήμα των αθλητικών ειδών Adidas της Adidas-Salomon AG, της δεύτερης σε μέγεθος εταιρείας αθλητικών ειδών στον κόσμο και χορηγό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα