Intralot: Nέα σύμβαση με την Lotto Hamburg

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 10:57
UPD:10:58
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Lotto Hamburg GmbH, μία από τις κρατικές λοταρίες της Γερμανίας, ανέθεσε σε θυγατρική εταιρεία της Intralot S.A., σύμβαση αντικατάστασης τερματικών τυχερών παιχνιδιών. Η ελληνική εταιρεία επελέγη ως προμηθευτής τεχνολογίας λογισμικού κατόπιν διεξοδικής διαγωνιστικής διαδικασίας και αξιολόγησης επικύρωσης (proof-of-concept).

Η συμφωνία της Lotto Hamburg με την Intralot Global Operations B.V περιλαμβάνει την παράδοση 550 τερματικών τυχερών παιχνιδιών Photon, εκτυπωτών και οθονών, συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των περιφερειακών συστημάτων, καθώς και προαιρετική παράδοση επιπλέον 100 τερματικών τυχερών παιχνιδιών Photon κατά τη διάρκεια της σύμβασης. Kαλύπτει επίσης τη συντήρηση και υποστήριξη των τερματικών, και του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των οθονών.

To Photon αποτελεί κορυφαίο τερματικό λοταρίας και το πρώτο πλήρους μεγέθους τερματικό για τα λιανικά δίκτυα, το οποίο αξιοποιεί τη χρήση τεχνολογίας ανίχνευσης εικόνων για την ανάγνωση δελτίων και γραμμικών κωδικών κάθε είδους. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας προσφέρει το μικρότερο αποτύπωμα στην κατηγορία του, πρωτοποριακή ισχύ επεξεργασίας με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μοναδική σπονδυλωτή αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με πολλές επιλογές και πρόσθετα όπως συσκευές ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, πολλαπλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας και εξωτερικές web κάμερες.

Η Lotto Hamburg, ο αδειοδοτημένος οργανισμός διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών του κρατιδίου του Αμβούργου, προσφέρει παιχνίδια όπως LOTTO 6από49, GlücksSpirale, KENO, EuroJackpot καθώς επίσης και τα νόμιμα αθλητικά στοιχηματικά παιχνίδια ODDSET και Toto για πάνω από 60 χρόνια. Διαθέτει σήμερα περίπου 440 σημεία πώλησης που κατανέμονται σε όλη την μητροπολιτική περιοχή του ομόσπονδου κρατιδίου. 

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, γενικός εμπορικός διευθυντής της Intralot σημείωσε ότι αποτελεί τιμή η διαρκής εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Lotto Hamburg. «Η επιλογή της επικυρώνει την άριστη συνεργασία μας και αποδεικνύει ότι έχουμε ικανοποιήσει επιτυχώς τους Στρατηγικούς και Επιχειρησιακούς στόχους της. Οι λιανικοί πωλητές και οι παίκτες της λοταρίας θα απολαύσουν την ευκολία που προσφέρουν τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα τερματικά τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και προσβλέπουμε στην επόμενη δεκαετία της συνεργασίας μας» ανέφερε. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα