Βραβείο Μanager of the Year στον κ. Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006 09:43

Ο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΣ, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, ανακηρύχθηκε Manager of the Year για το 2005, από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote, Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος

Η απονομή του βραβείου έγινε από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, και από την πρόεδρο της ΕΕΔΕ, Λίτσα Παναγιωτοπούλου, χθες, βράδυ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο κ. Μαρτιγόπουλος ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και προέτρεψε τις ελληνικές επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη διεθνή αγορά.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από το διεθνή ανταγωνισμό, είπε ο κ. Μαρτιγόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο στοίχημα που έθεσαν ως εταιρεία πριν από οκτώ χρόνια και κατάφεραν να καταλάβουν την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά και να αποτελούν κυρίαρχη δύναμη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο ΥΠΟΙΟ αναφέρθηκε στη σημασία της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας και στις προσπάθειες που κάνει προς αυτή την κατεύθυνση η κυβέρνηση για να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον σταθερής ανόδου στο οποίο θα μπορέσουν και οι Ελληνες επιχειρηματίες να αναδείξουν τις δυνατότητές τους.

Προηγήθηκε συζήτηση με τους βραβευθέντες Managers of the Year των παρελθόντων ετών, Μηνά Τάνες (2002), Σπύρο Θοεδωρόπουλο (2003) και Νίκο Νανόπουλο (2004), με συντονιστή το δημοσιογράφο, Αθανάσιο Παπανδρόπουλο. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΕΔΕ, Λίτσα Παναγιωτοπούλου.

Το βραβείο απονέμεται σε πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο ή γενικό διευθυντή εταιρείας ή οργανισμού που έχει την έδρα του και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα και βρίσκεται επί τρία τουλάχιστον συνεχή έτη στην ίδια θέση εργασίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα