Ρευστοποιήσεων συνέχεια στη Σοφοκλέους

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006 11:54

Πτωτικά κινείται και σήμερα ο γενικός δείκτη του Χ.Α., ο οποίος αυτή την ώρα (11:38) βρίσκεται στις 4.218,55 μονάδες μειωμένος κατά 0,65%.

Ο τζίρος διαμορφώνεται στα 43,8 εκατ. ευρώ.

Όλες οι μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης καταγράφουν απώλειες με εξαίρεση τη ΔΕΗ.

«Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε αρχικά την υποχώρηση του ΓΔ σε χαμηλότερα επίπεδα, με την ανάκαμψη της ζήτησης σε χαμηλότερα επίπεδα να καθορίζει το εύρος της κίνησης. Από τεχνικής απόψεως, η περιοχή στήριξης βρίσκεται μεταξύ των 2.291 και 2.301 μονάδων για το FTSE/ASE-20», αναφέρει μεταξύ άλλων η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.

Σύμφωνα με τη Sarros Securities, «το διεθνές ασταθές χρηματιστηριακό τοπίο σε συνδυασμό με την έλλειψη σημαντικών εταιρικών ανακοινώσεων έχουν δημιουργήσει προϋποθέσεις για ρευστοποιήσεις και αποκομίσεις κερδών. Η αλλαγή τάσης στα διεθνή χρηματιστήρια θα επιφέρει αντίστοιχες αλλαγές και στο Χ.Α».

Σημειώνεται ότι σήμερα αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της EFG Eurobank Properties στην κατηγορία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης του. Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι «ΕΥΠΡΟ» και με λατινικούς χαρακτήρες “EUPRO”.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών είναι τα 15,60 ευρώ ανά μετοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα