Altec Telecoms: Πακέτα για φθηνό Iντερνετ σε φοιτητές

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006 20:09

Δυο νέα πακέτα προσφέρει στους φοιτητές η Altec Telecoms, μέσω του προγράμματος «Δίοδος» της Γενικής Γραμματείας Ερευνας και Τεχνολογίας, για φθηνό Iντερνετ σε φοιτητές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παρέχεται η δυνατότητα στον φοιτητή να επιλέγει τρίμηνες και όχι 12μηνες συνδρομές. Παράλληλα μπορεί να επιλέξει ταχύτητα στο ADSL είτε 384 είτε 512 Kbps.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, για την ταχύτητα 384 Kbps είναι για το πρώτο τρίμηνο 39€ και για κάθε επιπλέον τρίμηνη ανανέωση 33€, ενώ για την ταχύτητα 512 Kbps η τιμή για το πρώτο τρίμηνο είναι 54€ και για κάθε επιπλέον τρίμηνη ανανέωση 48€. Η ενεργοποίηση της γραμμής ADSL γίνεται δωρεάν και στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Εκτός από τις ADSL υπηρεσίες, με κάθε φοιτητικό πακέτο η Altec Telecoms παρέχει:

- Δωρεάν χρόνο ομιλίας μέσω της υπηρεσίας i-Call σε αστικούς, υπεραστικούς και στους δημοφιλέστερους σταθερούς διεθνείς προορισμούς, αξίας 6.00€

- Δωρεάν e-mail account για ένα έτος.

- Δυνατότητα επιλογής μεταξύ όλων των προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας μέσω προεπιλογής φορέα της Altec Telecoms, καθώς και της ειδικής προσφοράς που παρέχει τρεις ώρες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλσεις το μήνα στο βασικό πρόγραμμα Altec Σταθερή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα