Kantor: Εργο 2,2 εκατ. ευρώ στην Πολωνία

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2006 18:28

Η Kantor Polska Ltd., θυγατρική της Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. κέρδισε διαγωνισμό, αξίας €2,2 εκ. στην Πολωνία για την ανάπτυξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος, σχετικά με την υποστήριξη υλοποίησης του Ολοκληρωμένου Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Η Kantor Polska συνεργάζεται με την εταιρεία DGA Ltd., τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων της τοπικής αγοράς.

Στόχος του έργου είναι η τεχνική υποστήριξη, και η παροχή εξειδικευμένης βοήθειας σε τελικούς δικαιούχους (κεντρική κυβέρνηση και περιφερειακές διοικήσεις), για την προετοιμασία των αιτήσεων έργων προς επιχορήγηση από το πρόγραμμα. Για ένα σύνολο από 112 έργα υποδομής πρόκειται να εκπονηθούν αναλυτικές μελέτες σκοπιμότητας, παράλληλα με τη δημιουργία εγχειριδίων εφαρμογής. Θα εκπαιδευτούν επίσης οι δημόσιοι λειτουργοί στην εφαρμογή των διαδικασιών εκπαίδευσης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί ενισχύει τη θέση της Kantor, στην αγορά παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Πολωνίας, μία αγορά που εκτιμάται ότι θα αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς τα αμέσως επόμενα χρόνια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα