Βritish Airways: Αύξηση των πτήσεων Αθήνα - Λονδίνο

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2006 18:43

Μετά την ανακοίνωση της τιμής του εισιτηρίου των 120 ευρώ στην πτήση Θεσσαλονίκη-Λονδίνο, η British Airways καθιερώνει αντίστοιχη τιμή και στο δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο, που ξεκινά από 120 ευρώ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής.

Επιπλέον, οι πτήσεις αυξάνονται την καλοκαιρινή περίοδο για να εξυπηρετήσουν την επιβατική κίνηση κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πέραν των τριών καθημερινών πτήσεων από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προς το αεροδρόμιο Heathrow, από τις αρχές Απριλίου έως το τέλος Οκτωβρίου προστίθεται η πτήση ΒΑ2641 από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου. Η πτήση αυτή θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των πτήσεων σε 25 την εβδομάδα.

«Πιστεύουμε πως η τιμή των 120 ευρώ φέρνει πραγματικά το Λονδίνο κοντά στον Έλληνα ταξιδιώτη και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επίσκεψη σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πρωτεύουσες του κόσμου. Σε συνδυασμό με την αύξηση των πτήσεων, η εξυπηρέτηση είναι πλήρης, ποιοτική και ισορροπημένη. Οι πτήσεις από την Αθήνα προς το Λονδίνο κατανέμονται με τέτοιο τρόπο στη διάρκεια της ημέρας ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών», δήλωσε σχετικά η Διευθύντρια Ελλάδας της British Αirways κα Φρέντυ Στίερ. «Μία επιπλέον διευκόλυνση για τους επιβάτες της ΒΑ είναι η δυνατότητα να κάνουν check-in μέσω του Internet – και συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας www.ba.com – καθώς και να εκτυπώνουν την κάρτα επιβίβασής τους (boarding pass) από τον προσωπικό τους υπολογιστή, αποφεύγοντας οποιαδήποτε καθυστέρηση στο αεροδρόμιο», πρόθεσε η κα Στίερ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα