Προειδοποίηση Σιούφα προς ασυνείδητους επιχειρηματίες

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2006 14:36

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους ασυνείδητους επιχειρηματίες απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, μετά το τέλος ευρείας σύσκεψης ξμε τους νομάρχες, τονίζοντας ότι όσοι επιμείνουν σε παράνομες πρακτικές, θα πρέπει να ανησυχούν.

Ο υπουργός τόνισε επίσης ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν στην αγορά και πρόσθεσε ότι το υπουργείο στην προσπάθειά του αυτή πρέπει να έχει ως συμμάχους του τους καταναλωτές.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης, μετείχαν ο υφυπουργος Γιάννης Παπαθανασίου, η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς κ. Φώφη Γεννηματά, ο νομάρχης Αθηνών κ. Ιωάννης Σγουρος, ο νομάρχης Πειραιά κ. Ιωάννης Μίχας, ο νομάρχης Δυτικής Αττικής κ. Αριστείδης Αρκουδάρης και ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, καθώς επίσης ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Ιωάννης Βλέμμας και ο αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Λάζος.

Σε δηλώσεις της, η υπερνομάρχης Φώφη Γεννηματά, αφού προειδοποίησε και αυτή με τη σειρά της όσους επιχειρηματίες κινούνται εκτός νομίμων πλαισίων, υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν, ενώ ο νομάρχης Πειραιά, Ιωάννης Μίχας, επανέφερε το ζήτημα των ελλείψεων σε προσωπικό που αντιμετωπίζει η νομαρχία και εκτίμησε ότι η τιμή του αρνιού θα φθάσει φέτος τα 12,5 ευρώ το κιλό.

Πάντως, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιάννης Παπαθανασίου, έκανε λόγο για χαμηλές τιμές στην πασχαλινή αγορά, στα επίπεδα του 2005, και τόνισε ότι οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα