easyCruise: Επόμενος σταθμός τα ελληνικά νησιά

Τρίτη, 18 Απριλίου 2006 19:04

Την εναρξη δρομολογίων της easyCruise στα κανάλια της Ολλανδίας και του Βελγίου, ανακοίνωσε ο ιδρυτής της εταιρείας Στέλιος Χατζηιωάννου, τονίζοντας πως πλέον επόμενος σταθμός για την easyCruise θα είναι τα ελληνικά νησιά.

Το easyCruiseTwo, το δεύτερο πλοίο της εταιρείας, θα εγκαινιάσει, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, τη διαδρομή ¶μστερνταμ-Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Αμβέρσα, σε τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ το άτομο. Το easyCruiseTwo θα φτάνει σε κάθε λιμάνι την ώρα του μεσημεριανού φαγητού, δίνοντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας και της νύχτας στη στεριά.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι ταξιδιώτες του easyCruiseTwo θα μπορούν να εξερευνήσουν τη νυχτερινή ζωή σε μερικές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις και στη συνέχεια να απολαύσουν τον ύπνο τους, αφού το πλοίο θα ταξιδεύει νωρίς το πρωί.

Οι κρατήσεις για τις κρουαζιέρες του easyCruiseTwo θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαϊου, μέσα από το www.easyCruise.com.

Κάθε μία από τις 50 δίκλινες εξωτερικές καμπίνες του easyCruiseTwo διαθέτει παράθυρο και μπάνιο. Στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν επίσης ένα κατάστρωμα με εξωτερικό Jacuzzi, μπαρ και εστιατόριο.

Το easyCruiseTwo έχει μήκος 80 μέτρα και δυναμικότητα 100 επιβατών και 15 ατόμων προσωπικού. Πρόκειται για το πρώτο πλοίο της easyCruise που θα λειτουργήσει με franchise, από την εταιρεία Boonstra River Line, η οποία θα ανακαινίσει το πλοίο σύμφωνα με τα πρότυπα της easyCruise.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα