COSMOTE: Έως 100% περισσότερα MB στα νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις

Sponsored Content
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 18:14

Έως 100% περισσότερα MB και απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, προσφέρει η COSMOTE στα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας για επαγγελματίες, COSMOTE  Business Mobile.

Οι «πλούσιες» παροχές συνιστούν αποτέλεσμα των αυξημένων αναγκών επικοινωνίας των εταιρειών, στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Έτσι, η COSMOTE προσφέρει νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.

Η «γκάμα», αναμφίβολα, είναι μεγάλη, καθώς παρέχονται πέντε σειρές προγραμμάτων: Small, Medium, Large, Gold και Platinum. Tα παραπάνω προσφέρουν στους χρήστες:

  • έως 30 GB Internet,
  • έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την Ε.Ε.,
  • έως και 1.000 λεπτά ομιλίας προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, αλλά και
  • δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας Travel Mobile

Επίσης, τα νέα προγράμματα  ανταποκρινόμενα στις ανάγκες για μεγαλύτερη επιχειρηματική εξωστρέφεια, παρέχουν  περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 διαφορετικών χωρών.

Ενδεικτική των ενισχυμένων αναγκών των επιχειρήσεων για χρήση Internet και υπηρεσιών κινητής, είναι η αύξηση κατά 400% της κίνησης δεδομένων στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας για επαγγελματίες, κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας. Μάλιστα, το 2018 η κίνηση των data από τους εταιρικούς πελάτες αναμένεται να αγγίξει τα 5,6 petabyte.

Μέσω της ενεργοποίησης των παραπάνω προγραμμάτων, παρέχεται δωρεάν και η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, με στόχο την ενισχυμένη προστασία των smartphones και των αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε αυτό.

Οι επαγγελματίες που επιλέγουν τα προγράμματα της COSMOTE, θα έχουν στη διάθεση τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, χάρη στο δίκτυο «4G» και «4G+», το μεγαλύτερο σ’ όλη την Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Άλλωστε, το δίκτυο της εταιρείας έχει διακριθεί με το βραβείο του γρηγορότερου δικτύου κινητής «Greece’s Fastest Mobile Network 2018» από την «Ookla», τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Μοbile Internet.

Παράλληλα, έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» από την εταιρεία μετρήσεων «P3 Communications», χάρη στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα