Δες τα πιο high-tech δώρα για το 2019

Sponsored Content
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 14:57

Βusinessman, gadget-άκιας, νέος επιχειρηματίας, φοιτητής, ό,τι κι αν είσαι, το σίγουρο είναι ότι αν βρίσκεσαι όλη μέρα στον δρόμο, ένα καλό smartphone, ένα powerbank, και ένα laptop ή tablet είναι τα απαραίτητα συστατικά της καθημερινότητας σου!  Εάν λοιπόν αναζητάς το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου φέτος τα Χριστούγεννα, σου βρήκαμε κάποιες ιδέες που θα σου λύσουν τα χέρια.

Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε σε δώρα υψηλής τεχνολογίας, για να κάνεις το απόλυτο δώρο στον εαυτό σου. Η αφρόκρεμα της τεχνολογίας συμπυκνώνεται και παίρνει «μορφή» σε αυτές τις συσκευές περισσότερο από κάθε άλλο προϊόν ή συσκευή. Εσύ δεν έχεις παρά να αποφασίσεις ποια ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Laptop

Η αξιοσημείωτη ευελιξία του HP 13.3" Spectre X360 13-ae012nv σου δίνει την ελευθερία να πας οπουδήποτε σε μεταφέρει η ζωή, δίχως να ανησυχείς για το laptop που σε συνοδεύει. Πραγματοποίησε τις καθημερινές σου εργασίες σε σχολή και γραφείο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-8550U και μνήμη DDR4 RAM 8GB, σε συνδυασμό με τον δίσκο SSD 256GB σου χαρίζουν εκπληκτικές ταχύτητες, ενώ με την κάρτα γραφικών Intel UHD Graphics 620 έχεις εγγυημένα γραφικά. Η ευέλικτη οθόνη αφής σου δίνει μια ακόμη ελευθερία στο πως διαχειρίζεσαι το laptop σου, κάνοντας ακόμη και τα πιο μικρά πράγματα, πιο εύκολα να τα χειριστείς, και επιπλέον διαθέτει fingerprint reader στο touchpad για ασφάλεια.

Tablet

Η Huawei κάνει την νέα πρότασή της στην κατηγορία των 10" με το Huawei MediaPad T5 10, ένα tablet με δυνατό επεξεργαστή, IPS οθόνη και άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα καλύψει τις ανάγκες του casual χρήστη, του επαγγελματία και του λάτρη των multimedia και του σερφαρίσματος στο διαδίκτυο.

Το Huawei MediaPad T5 10 έρχεται με octa-core  επεξεργαστή με κύρια συχνότητα 2.36 GHz, 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου που κάλλιστα μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μιας microSD κάρτας μνήμης. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, διαθέτει κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες και βίντεο, όπως και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel για βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Smartphone

Εδώ βρίσκεται η… πεμπτουσία της σύγχρονης φορητής τεχνολογίας. Tο iPhone XS Max είναι το iPhone που παίρνει όσα αγάπησες στην ιστορική σειρά smartphones, και τα φτάνει στα άκρα ώστε να απολαύσεις κάθε στιγμή που περνάτε μαζί. Εξοπλισμένο με A12 Bionic με Neural Engine, το πιο ισχυρό chip  που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, το ολοκαίνουριο λογισμικό iOS 12, επαναστατική διπλή κάμερα και την εμβληματική οθόνη που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος της συσκευής, είναι ένα... κόσμημα στα χέρια σου. Ταχύτερη αναγνώριση προσώπου μέσω Face ID, βελτιωμένη Dual Camera με δυνατότητα καταγραφής video 4K/60fps, και μια επιβλητική οθόνη OLED Super Retina HD 6.5" που καλύπτει το μπροστινό μέρος της συσκευής από άκρη σε άκρη.

Bluetooth

Τα Samsung Gear IconX είναι μια πρωτόγνωρη μίξη bluetooth και activity tracker, το οποίο σου προσφέρει τα καλύτερα και των δύο τύπων συσκευής για να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου. Για αρχή, το ζεύγος των ακουστικών είναι εντελώς ασύρματο και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία εγκατεστημένη εντός τους, ενώ η θήκη αποθήκευσής τους χρησιμοποιείται ως φορτιστής, ώστε όταν δεν τα χρησιμοποιείς εκείνα να... γεμίζουν τις μπαταρίες τους. Πιστά στην ποιότητα της Samsung, προσφέρουν κορυφαία ακουστική ποιότητα και διαθέτουν ενσωματωμένη μνήμη 4GB για να περάσεις τα τραγούδια που σου αρέσουν, ενώ ενδείκνυνται και για συνομιλίες, χάρις στα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα σε έκαστο ακουστικό.

Το δεύτερο σημαντικό μέρος τους είναι η λειτουργία activity tracker που διαθέτουν, καταγράφοντας τις ασκήσεις σου χωρίς καμιά επιπλέον συσκευή, ώστε να μπορέσεις μετά την γυμναστική σου ή την βόλτα σου να δεις την απόδοσή σου μέσα από εφαρμογές όπως η S Health, απευθείας από το κινητό σου, συνδέοντάς τα μέσω bluetooth.

Camera

Απογειώστε τις φωτογραφίες σας με εκπληκτική εστίαση με τη νέα Mirrorless Camera Sony ILCE-5100. Το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με 179 σημεία, σε συνδυασμό με τον πανεύκολο χειρισμό αφής, εξασφαλίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αποτύπωσε κορυφαία επαγγελματική ποιότητα με 24.3 MP. Πάρε μαζί σου την ισχύ και την ευελιξία της ψηφιακής φωτογράφισης όπου κι αν πας, με τη νέα α5100!

Προφανώς, όλα αυτά είναι ενδεικτικά. Μπες στο site του Public ή πέρνα μια βόλτα από το κοντινότερό σου κατάστημα και βρες ακόμη περισσότερες προτάσεις!

Και μην ξεχνάς: τα Public έχουν ετοιμάσει πολλά events και εκπλήξεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, και σε περιμένουν να τα επισκεφθείς!

     



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα