«ΚαρτοΣυμβόλαιο» από την Cosmote

Τρίτη, 02 Μαΐου 2006 19:18

Ενα νέο πρόγραμμα, το «ΚαρτοΣυμβόλαιο», με το οποίο η Cosmote φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία, καθώς συνδυάζει τα οφέλη των προγραμμάτων συμβολαίου και καρτοκινητής, διατίθεται σε εμπορική χρήση για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Προσφέρεται με πάγιο που αντιστοιχεί σε μηνιαίο όριο χρήσης, το οποίο οι πελάτες «ΚαρτοΣυμβολαίου» μπορούν να καταναλώσουν για να μιλήσουν ελεύθερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και για να κάνουν χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας. Η χρήση πέραν του μηνιαίου ορίου είναι εφικτή με την αγορά των συνηθισμένων καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής. Για το ποσό του παγίου που αντιστοιχεί στο εκάστοτε πρόγραμμα, εκδίδεται κάθε μήνα σταθερός λογαριασμός, ενώ το ποσό του ορίου χρήσης και οι περαιτέρω ανανεώσεις που δεν καταναλώνονται κάθε μήνα, μεταφέρονται στους επόμενους.

Στην παρούσα φάση η εταιρεία διαθέτει δύο προγράμματα «ΚαρτοΣυμβολαίου» με μηνιαίο πάγιο και όριο χρήσης 20€ το ένα, και μηνιαίο πάγιο 35€ και όριο χρήσης 40€ το δεύτερο. Αντίστοιχα, για τους εταιρικούς της πελάτες η Cosmote προσφέρει προγράμματα με μηνιαίο πάγιο και όριο χρήσης 15€ και με μηνιαίο πάγιο 25€ και όριο χρήσης 30€.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα