ΚPMG: Σε επίπεδα ρεκόρ παγκόσμια έσοδα και ανθρώπινο δυναμικό

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 10:59
UPD:12:43
REUTERS/Siphiwe Sibeko

Στα επίπεδα ρεκόρ των 28,9 δισ. δολαρίων ανήλθαν τα έσοδα της KPMG το οικονομικό έτος, που έληξε τον Σεπτέμβριο του 2018. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 7,1% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση. 

Τις πιο δυναμικές επιδόσεις παρουσίασε ο τομέας συμβουλευτικών υπηρεσιών, με τα έσοδα να αυξάνονται 9,9%, ωστόσο ανάπτυξη και παρουσίασαν και οι άλλοι τέσσερις κλάδοι δραστηριοτήτων της εταιρείας. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν 10 000 νέες θέσεις εργασίας, με τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων να αγγίζει τα επίπεδα-ρεκόρ των 207.000 ατόμων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Όσον αφορά στις επιδόσεις ανά γεωγραφική περιοχή, τα έσοδα στην Αμερική σημείωσαν αύξηση 6,2% το 2018, στην περιοχή Ασίας Ειρηνικού ενισχύθηκαν κατά 8,7% το 2018 έναντι και σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMA, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας) σημείωσαν άνοδο 7,3%. 

Σημειώνεται ότι το 2018, η KPMG αναδείχθηκε ηγέτης της αγοράς σε περισσότερες από 25 κατατάξεις από αναλυτές του κλάδου, σε τομείς όπως Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ανάλυσης, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και Ηγεσίας, καθώς και Παροχή Υπηρεσιών Γνώσης.

«Η KPMG προχωρά στην υλοποίηση του πολυετούς παγκόσμιου προγράμματος επενδύσεων, πραγματοποιώντας επενδύσεις άνω των 4 δισ. δολαρίων σε καινοτόμες νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες και εξαγορές σε ορίζοντα τετραετίας. Το επενδυτικό αυτό πρόγραμμα επικεντρώνεται στις τεχνολογίες μετασχηματισμού, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η έξυπνη αυτοματοποίηση, η κυβερνοασφάλεια και οι έξυπνες πλατφόρμες ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών που προσφέρουμε», σημείωσε η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια & COO της KPMG στην Ελλάδα.

«Καθώς συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας με στόχο το μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, αξιοποιούμε τη δύναμη του ψηφιακού μετασχηματισμού για να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξή μας και να ενισχύσουμε το επίπεδο της αποτελεσματικότητας, της καινοτομίας και της ποιότητας» συμπλήρωσε. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα