ΟΤΟΕ: Ημερίδα για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Παρασκευή, 05 Μαΐου 2006 11:34

Σεμινάριο – ημερίδα με θέμα «Εργασιακές Σχέσεις και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας» διοργάνωσε χθες, 4 Μαΐου 2006, η ΟΤΟΕ στο πλαίσιο του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις Μπάσκετ και Ξιφασκίας (στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο).

Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι συνδικαλιστές Michel Patartd εκπρόσωπος της CGT (Γαλλία), Leopoldo Tartaglia από την CGIL (Ιταλία) και ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Δημήτρης Τσουκαλάς. Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Σάββας Ρομπόλης, επιστημονικός Σύμβουλος του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, ενώ παρεμβάσεις έκαναν και πολλοί Έλληνες και ξένοι συμμετέχοντες.

Συμπέρασμα του σεμιναρίου, στο οποίο συμμετείχαν 300 και πλέον άτομα, ήταν ότι «τα προβλήματα των εργαζομένων είναι κοινά, και κοινά μέσα από συνεργασία – αλληλεγγύη – ενότητα και αγώνα πρέπει να αντιμετωπισθεί η επίθεση του νεοφιλελευθερισμού».

Στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ καλεί αύριο Σάββατο (6/5/06) στις 3 το μεσημέρι στο Πεδίο του ¶ρεως όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους να λάβουν μέρος στη μεγάλη διεθνή πορεία – συλλαλητήριο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα