Watt+Volt: Πάνω από τους 100.000 πελάτες ο στόχος

Τι προβλέπει το πλάνο της εταιρείας για πωλήσεις και δίκτυο
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 13:16
UPD:13:21
Facebook/ Watt+Volt

Από την έντυπη έκδοση 

Των Κώστα Δεληγιάννη και Λέττας Καλαμαρά
 
Ήδη πάνω από 80.000 πελάτες διαθέτει η Watt+Volt, οικιακούς και επιχειρηματικούς καταναλωτές, ενώ επιδιώκει να ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 στις αρχές του 2019. Παράλληλα, η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της, έχοντας ανοίξει μέχρι στιγμής 24 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Η επέκταση της πελατειακής βάσης και του δικτύου καταστημάτων της έρχεται σε μία χρονική συγκυρία διεύρυνσης των δραστηριοτήτων εταιρείας, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου πραγματοποίησε την είσοδό της στην προμήθεια φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Αναστάσιος Παπαναγιώτου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Watt+Volt.

Όπως τονίζει στη «Ν» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αναστάσιος Παπαναγιώτου, «στο στρατηγικό μας σχεδιασμό υπήρχε από το 2015 ενδιαφέρον για την αγορά της προμήθειας φυσικού αερίου. Δεδομένου όμως ότι αισθανόμαστε δυνατοί στο κομμάτι του retail, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε όταν ανοίξει η προμήθεια προς όλους τους τελικούς καταναλωτές, κάτι που ουσιαστικά έγινε τώρα».  

Σύμφωνα με τη διοίκηση, το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι οι ψηφιακές εφαρμογές που παρέχει στους πελάτες της, καθώς και η προσφορά καινοτόμων ενεργειακών υπηρεσιών. Η πρόταση της Watt+Volt προς το καταναλωτικό κοινό έχει 3 βασικούς πυλώνες που συνοψίζονται στην άμεση σημαντική μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή χωρίς ρήτρες αποχώρησης και χρονικές δεσμεύσεις συμβολαίων, στην άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή μέσω του πρωτοποριακού τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και του αναπτυσσόμενου δικτύου καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων παρακολούθησης και διαχείρισης ενέργειας αλλά και άλλων πόρων, όπως φυσικό αέριο, νερό κ.λπ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο όρος «διαχείριση ενέργειας» προσδιορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια αυτό που αντιπροσωπεύει η εταιρεία, η οποία παράλληλα έχει ως επιχειρηματικό αντικείμενο και το διασυνοριακό εμπόριο. Έτσι, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς μέσω των θυγατρικών της στη Βουλγαρία, στη Σερβία και τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό χρηματιστήριο Ενέργειας (EEX), μπορεί να πραγματοποιήσει συναλλαγές σε όλα τα σημαντικά ενεργειακά χρηματιστήρια . 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα