Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 09 Μαΐου 2006 17:10
UPD:18:18

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ

Ετήσια Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 30/05/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30, στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης του Συγκροτήματος, Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εξέταση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οικονομικών Καταστάσεων 2005 και έγκριση προτεινόμενου μερίσματος. 2. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Καθορισμό της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Επαναδιορισμό των ελεγκτών και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους. Σημείωση: Πρόσωπο που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση δικαιούται να διορίσει αντιπρόσωπό του για να παραστεί και να ψηφίσει στη θέση του. Δεν είναι αναγκαίο να είναι ο αντιπρόσωπος αυτός μέτοχος της Εταιρίας. Το σχετικό έγγραφο πρέπει να κατατεθεί στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εταιρίας, Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, 2002 Λευκωσία, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τον χρόνο που ορίστηκε για τη σύγκληση της Συνέλευσης.

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, την 30/05/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής αυτών. 2. Διάφορες ανακοινώσεις. Στην Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι Μέτοχοι της εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν – μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν απ’ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθήνας, Αιγίνειο Πιερίας) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Επίσης στην ίδια προθεσμία οι μέτοχοι πού έλαβαν μέρος στη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση Μετόχων της Εταιρείας της 02/08/2004 μπορούν να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας στην έδρα της, τις βεβαιώσεις της εταιρείας για τη συμμετοχή τους στη παραπάνω αύξηση ή να καταθέσουν αυτές σε αναγνωρισμένο Πιστωτικό Ίδρυμα, ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν τη σχετική απόδειξη. Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ' αυτή από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/05/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Δήμο Αγ. Στεφάνου Αττικής, στο 23ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσεως 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2005 έπειτα από ακρόαση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων της παραπάνω χρήσεως και των Ορκωτών Λογιστών - Ελεγκτών. 2. Έγκριση διάθεσης των καθαρών κερδών της χρήσεως 1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2005 και έγκριση διανομής μερίσματος κερδών στους μετόχους. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Λογιστών - Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2005. 4. Εκλογή δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών Ορκωτών Λογιστών - Ελεγκτών για τη χρήση 2006. 5. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 6. Έγκριση από την Γενική Συνέλευση των μετόχων, των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που καταβλήθηκαν στη χρήση 2005 και προέγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων για τη χρήση 2006. 7. Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 κ.ν. 2190/1920. 8. Διάφορες ανακοινώσεις και αποφάσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων οφείλουν να καταθέσουν στην Εταιρεία, 23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, ¶γιος Στέφανος Αττικής Τ.Κ. 145 65, Τμήμα Μετόχων, βεβαίωση δέσμευσης μετοχών για συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών. Για την έκδοση της παραπάνω βεβαίωσης οι μέτοχοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση προς το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών μέσω του χειριστή τους (τράπεζα ή χρηματιστηριακή εταιρεία) ή σε περίπτωση που δεν έχουν χειριστή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών. Οι βεβαιώσεις δεσμεύσεως των μετοχών και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης πρέπει να προσκομισθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΦΓΚΡΠ



Σχολιασμένα