Δυναμικές επιδόσεις για τη Wind στο 9μηνο

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 13:50
UPD:13:56

Με ιδιαίτερα θετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο εννιάμηνο για την Wind. Η εταιρεία παρουσίασε αύξηση εσόδων και κερδών, βλέποντας βελτίωση της εικόνας σε όλους τους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται- κινητή, σταθερή τηλεφωνία, δίκτυα νέας γενιάς και τηλεόραση. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, που δημοσιοποίηθηκαν, το πρώτο εννιάμηνο η Wind είδε τα έσοδά της να αυξάνονται στα 3,3% στα 383,4 εκατ. ευρώ. Τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αυξήθηκαν 17,7% στα 90,2 εκατ. ευρώ και το περιθώριο κέρδους διαμορφώθηκε στο 23,5%. 

Παράλληλα όπως επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωση στις αρχές Νοεμβρίου η εταιρεία βελτίωσε περαιτέρω την κεφαλαιακή δομή και μείωσε τα έξοδα τόκων, εφαρμόζοντας μερική εξόφληση  70 εκατ. ευρώ από το ομολογιακό δάνειο που λήγει το 2021, συνολικού ύψους 345 εκατ. ευρώ. Παράλληλα συνέχισε να επενδύει εντατικά στην επέκταση των υποδομών μας, με έμφαση στα δίκτυα νέας γενιάς.

«Με βάση τις επιδόσεις μας από την αρχή του έτους, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το 2018 θα είναι η τρίτη συνεχής χρονιά ανάπτυξης για την εταιρεία» τόνισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα