Ο Π. Γερμανός θα επαναγοράσει μονάδες της εταιρείας έναντι 145 εκατ. ευρώ

Τρίτη, 09 Μαΐου 2006 18:03
UPD:18:05

O κ. Πάνος Γερμανός, βασικός μέτοχος της εταιρείας Γερμανός, θα επαναγοράσει τη μονάδα βιομηχανικών μπαταριών, καθώς και τις θυγατρικές της εταιρείας σε Πολωνία, Ουκρανία και Κύπρο έναντι 145 εκατ. ευρώ.

«Ο κ. Πάνος Γερμανός θα εξαγοράσει τη μονάδα βιομηχανικής παραγωγής, καθώς και τις μονάδες του στην Πολωνία, Ουκρανία και Κύπρο... περίπου στα 145 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της Cosmote Ηλίας Φωτιάδης σε αναλυτές κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, όπως μετέδωσε το Reuters.

Στη διάρκεια του conference call, ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote δήλωσε ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται για τη σερβική αγορά, αλλά είναι πρόωρο να πει οτιδήποτε για το αν θα καταθέσει προσφορά για τη Mobtel, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη Σερβία Mobtel.

«Έχουμε ενδιαφέργον για την (σερβική) αγορά, σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης. «Είναι ακόμη σχετικά πρόωρο να πούμε οτιδήποτε για τη Mobtel».

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα