Νέες επενδύσεις από την Quest

Τι προβλέπει το πλάνο 2018 - 2021
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 10:33

Οι εγκαταστάσεις της Info Quest.

Από την έντυπη έκδοση 

Της Λέττας Καλαμαρά
[email protected]

Στα 600 εκατ. ευρώ έσοδα στοχεύει το 2021 ο όμιλος Quest και στο πλαίσιο αυτό για το διάστημα 2018 -2021 δρομολογεί επενδύσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ.

Όπως τονίστηκε από τη διοίκηση του ομίλου Quest, στο πλαίσιο της παρουσίασης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, κύρια δραστηριότητά του είναι ο τομέας της τεχνολογίας και στους στόχους του περιλαμβάνεται η περαιτέρω ανάπτυξη τόσο με λειτουργικό τρόπο όσο και μέσα από νέες δραστηριότητες και εξαγορές σε δραστηριότητες που θα είναι κατά κύριο λόγο συναφείς με τις υπάρχουσες, κινούμενες σε ομόκεντρους κύκλους με αυτές, με έμφαση στο Μobility αλλά και το IoT που αφορά τις διασυνδεδεμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ήδη ο όμιλος Quest έχει την αντιπροσωπεία των προϊόντων της Xiaomi, που περιλαμβάνει εκτός από τα είδη κινητής τηλεφωνίας και μικροσυσκευές (ηλεκτρικές σκούπες, αφυγραντήρες κ.λπ.). Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η διεύρυνση της γκάμας των προσφερόμενων ηλεκτρικών συσκευών. Παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και στον τομέα της ενέργειας. 

Ο όμιλος διαθέτει σήμερα μονάδες ισχύος 12,7 MW και ως επόμενο στόχο έχει την αύξησή τους στα 20 MW, μέσα από την εξαγορά φωτοβολταϊκών πάρκων που ήδη βρίσκονται σε λειτουργία. Σημειώνεται ότι οι επενδύσεις την τριετία 2015-2017 διαμορφώθηκαν στα 50 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα