Νέα εφαρμογή Google My Business

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 12:34
UPD:12:38

Τη δυνατότητα να μετατρέψει κανείς τις αναζητήσεις στο Google σε πελάτες της επιχείρησής του προσφέρει η εφαρμογή Google My Business.

Πρόκειται για ένα εργαλείο, το οποίο βοηθά τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να προσεγγίζουν περισσότερο κόσμο online και να συνδέονται με τους πελάτες τους μέσω της Google, ώστε να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν μέσα από το Google My Business τη δυνατότητα:

  • Να απαντήσουν σε κριτικές, να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους μέσω μηνυμάτων και δουν τους ακολούθους τους στην καρτέλα «Πελάτες».
  • Να επεξεργαστούν το προφίλ τις επιχείρησής τους και δουν τις αλλαγές στο Google σε πραγματικό χρόνο.
  • Να ανεβάσουν φωτογραφίες, να δημιουργήσουν ελκυστικές προσφορές και να μοιραστούν τι είναι αυτό που κάνει την επιχείρησή τους μοναδική.
  • Να δουν με μια ματιά πώς και σε τι βαθμό αλληλεπιδρούν οι πελάτες με το προφίλ της επιχείρησής τους απευθείας από την καρτέλα «Αρχική σελίδα» της εφαρμογής.
  • Να λάβουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, για να γνωρίζουν πότε συνδέεται ένας πελάτης με την επιχείρησή τους στο Google. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της εφαρμογής, το Google My Business μπορεί να τους βοηθήσει να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες.
  • Να διαχειριστούν πολλές τοποθεσίες από έναν πίνακα ελέγχου και να προσκαλέσουν άλλους να διαχειριστούν την καταχώρισή σας.

Η εφαρμογή Google My Business είναι ήδη διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στο Google Play ή στο App Store.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα